ÖZKAN YÜKSEL’İ KAYBETTİK

Afyon eski milli eğitim müdürlerinden ve Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin ilk genel sekreteri Özkan Yüksel, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.
Afyonkarahisar ve milli eğitim camiası, ömrünü eğitime adamış, renkli bir simasını daha kaybetti. Afyon eski milli eğitim müdürlerinden ve Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin kurucu genel sekreteri Özkan Yüksel, dün geçirdiği kalp krizi sonucu İzmir’de vefat etti.
1942 yılında Afyonkarahisar’da doğan Özkan Yüksel Afyon Lisesi ve Ankara Dil Tarih Coğrafya Fakültesi’ni bitirdikten sonra öğretmenlik mesleğine atılmış ve uzun yıllar İzmir Atatürk Lise’nde öğretmenlik ve yöneticilik yapmıştı. Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin kurucu genel sekreteri olan Özkan Yüksel, üniversitenin kuruluş ve gelişme dönemlerinde önemli görevler üstlenmişti. AKÜ’den emekli olduktan sonra yaşamını İzmir’de sürdüren Yüksel, dün sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi. Gençlik yıllarında Kocatepe Gazetesi’nde de çalışan Yüksel, evli ve iki çocuk babasıydı.
Özkan Yüksel, bugün (28 Mart Pazartesi) öğle namazını müteakip Manisa’nın Alaşehir ilçesinde toprağa verilecek.
 
Editör: Haber Merkezi