Özkan, ”Ömrüm oldukça hizmet edeceğim”

İlimizde 33 yıldan bu yana hizmet veren Afyonkarahisar Ağır Düzeyde Zihinsel Engelliler için Yardım derneğinin 18 yıllık başkanı Hatice Özkan yeniden güven tazeledi. Üyeleri ile iftar yemeğinde buluşan Başkan Özkan ve yönetimi, yaptığı hizmetler ve yapacağı projeleri anlatırken ayakta alkışlandı.

18 yıldan bu yana İlimizde engelli bireyler için yeni bir çığır açan ve her türlü etkinlik ve faaliyetiyle takdirleri toplayan Hatice Özkan ve yönetimi, ilimizde bu konuda en büyük farkındalığı oluşturan örnek isimlerden oldu.

İlimizde 33 yıldır faaliyet gösteren Afyonkarahisar Ağır Düzeyde Zihinsel Engelliler için Yardım derneği, dernek binasında üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya gelerek olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Toplantıda, Dernek başkanı Hatice Özkan tekrar Başkan seçilerek güven tazeledi.

Üyelerinin yeniden güvenini olmaktan onur ve mutluluk duyduğunu belirten Başkan Hatice Özkan, üyelerine, 2004 yılından beri Ağır düzey zihinsel engelliler derneği yönetimi olarak gösterdikleri ilgi sevgi ve güvene teşekkür etti.

Başkan Özkan; "Engelli çocuklarımız için daha yapacak çok işimiz var. Ben sağ olduğum sürece sizlerin yanında olacağım. Ömrüm yettiği sürece elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bu güne kadar sayısız etkinlik gerçekleştirdik. Her kesimden büyük takdir ve destek gördük. Ama bundan sonra yapacağımız faaliyetler inanın çocuklarımız için yeni bir çığır açacaktır. Yeni projelerimizi en kısa sürede hayata geçireceğiz. Bende sizin gibi engelli çocuğu olan bir anne olarak engelli annesinin hayatın onlara getirdiği zorlukların farkındayım. Bu yolda yıllardır her konuda hizmet etmekten onur duyuyorum. Birlik ve beraberlik içinde tüm sorunlarımızı aşacağız. Hayatın bizlere verdiği bu güzel ve anlamlı hediyelerimizi en iyi şekilde eğitim hayata bağlayacağız."dedi.

Üyeleri adeta yediden yetmişe başkana sevgi gösterisinde bulundular. Çocuklar Başkan Özkan'a sarılarak mutluluklarını dile getirdiler. Başkan Hatice Özkan derneğin en uzun görev yapan başkanı olduğunu daha yolunun uzun olduğunu söyleyerek önümüzdeki dönemde yapacaklarını anlattı. Başkan Özkan bir kez daha kendisine güven veren kader arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

Güzel bir iftar yemeği ve olan genel kurul toplantısı birlik ve beraberlik içinde tamamlandı.

Birlikte yenilen iftar yemeğine katılan engelli çocukların anne ve babaları da güzel bir akşam geçirmekten mutlu olduklarını, birlik ve beraberliklerinin Başkan Hatice Özkan sayesinde giderek arttığını belirterek; "Bizler her türlü sorunumuzda sıkıntımızda Başkanımızı arıyoruz ve çözüm buluyoruz. Çocuklarımızla çok yakından ilgileniyor. Her türlü etkinlikte hem bizlere hem çocuklarımıza görevler veriyor ve bu bizleri çok mutlu ediyor. Çocuklarımız sorumluluk sahibi olduklarında inanın çok mutlu oluyorlar. Rabbim başımızdan eksik etmesin. Başkanımız Hatice Özkan ve yönetimine sonsuz teşekkür ediyoruz" dediler.

Editör: Haber Merkezi