Özkaldı ilçe, belde ve köylere çıkarma yaptı

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı olan Akif Özkaldı, kasaba ve ilçelerde ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaret ettiği her yerde 7 Haziran seçimleri için Ak Parti’ye destek isteyen Özkaldı, “hem gençlerle hem de yaşlılarla aynı masaya oturup uzman ekiplerin desteği ile projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz” dedi.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü görevinden istifa ederek Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı olan Akif Özkaldı kasaba, ilçe ve köylere çıkarma yaptı, belediye başkanları ve AK Parti teşkilat başkanları ile buluştu.

Ak Parti’ye destek istedi

Milletvekili aday adayı olması ile ilgili açıklamalar yapan Özkaldı, 7 Haziran seçimler için AK Parti’ye destek istedi. İlçe ve kasabalarda hem belediye hem de teşkilat başkanları Özkaldı’ya başarı dilerken, Özkaldı da onlardan 7 Haziran genel seçimleri için destek vermelerini istedi. “Kıymetli kardeşlerim, siz yoksanız bir eksiğiz tüm oylarınıza talibiz" diyerek vatandaşlardan da oy isteyen Özkaldı, “hem gençlerle hem de yaşlılarla aynı masaya oturup uzman ekiplerin desteği ile projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz” dedi.

7 Haziran’ın müjdecisi

Ziyaret ettiği yerlerde yoğun ilgi ile karşılaştıklarını anlatan Özkaldı; “Bu ilgi ve teveccüh bizde 7 Haziran gününün müjdecisi olarak karşılık buluyor. İnşallah daha güçlü bir seçim sonucu ile daha büyük oy oranıyla yeniden rekor kıracağız” diye konuştu.

Bürokrasiden gelen bir siyasetçi

Bürokrasiden gelen bir siyasetçi olarak hem bürokratik anlamda hem de diğer alanlarda çalışmak istediğini belirten Özkaldı, ''Afyonkarahisar’da  her türlü alanda yaşanan sıkıntılar ancak el birliğiyle çözüme kavuşturulabilir. Bürokrasiden gelip sorunları iyi bilen kimselerin vekillik görevine getirilmesi gerektiğini düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

Özkaldı, Afyonkarahisar merkeze bağlı Susuz, Nuribey ve Değirmenayvalı beldesini, Bolvadin ilçesinin Dişli ve Özburun beldeleri ile Kemerkaya köyünü, Bayat ilçesini, Emirdağ ilçesine bağlı Davulga ve Gömü beldelerini ziyaret etti.

Editör: Haber Merkezi