Özkal, “Vatandaşlarımızın refah ve mutluluğu önceliğimiz”

Dişli’den gelen heyeti TBMM’de kabul eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Dişli’nınistek ve sıkıntılarını dinledi. Heyetle birlikte sorunların çözüm önerilerinin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştiren Milletvekili Özkal, vatandaşların refahı için elinden gelen her türlü desteği vermeye çalışacaklarını ifade etti.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Dişli Belediye Başkanı Süreyya Güvenir, belediye meclis üyeleri ve muhtarlardan oluşan Dişli heyetini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde makamında ağırladı. Dişlileri görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Özkal, heyetle bir toplantı gerçekleştirdi. Dişli’nin istek ve sıkıntılarının giderilmesinin yanı sıra sorunlara yönelik çözüm önerilerinin değerlendirildiği toplantıda konuşan Milletvekili Özkal, vatandaşların refah ve mutluluğu ile taleplerinin her zaman öncelikli olduğunu, Afyonkarahisar’ın her bir köşesi için yapılması gereken ne varsa onun yapılması için ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Afyonkarahisar’ın her yerinde önemli yatırımların yapıldığını yapılmaya da devam edeceğini belirten AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, “Afyonkarahisar’ın tamamını bir bütün olarak öncelikli görüyoruz. Sadece il ve ilçe merkezleri değil beldelerimizden köylerimize Afyonkarahisarımızınher yerinin kalkınmasını, güzelleşmesini hedefliyor, İlimizin neresinde oturursa otursun tüm vatandaşlarımızın isteklerine, taleplerine, sıkıntı ve dilenlerine büyük önem veriyoruz. Sizlerin getirdiği talep ve önerilerin yanı sıra bizler de her zaman vatandaşımızla iç içe, onlarla bir arada sıkıntı ve sorunlarını dinlemeye çalışıyoruz. Hem sizlerin ulaştırdığı hem de bizlere iletilen sorunların bir arada değerlendirilip, ortak çözüm önerileri aranmasını bu nedenle çok önemli görüyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi