Özkal, üç günde tüm Afyon’u turladı

Halk oylaması sonrası ilçelere teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, üç günde tüm ilçelere giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Halk oylamasının sonucunun tüm dünyaya bir ders olduğunu söyleyen Milletvekili Özkal; Türk Milletinin bir kez daha elini taşın altına koyarak, Türkiye’nin geleceği için en doğru kararı verdiğini belirtti.

Referandum sonrası Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun eşi Hatice Eroğlu ile birlikte AK Parti teşkilatları ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, teşkilat mensuplarına anayasa değişikliğinin kabul edilmesinde gösterdikleri gayretlerden dolayı teşekkür etti. AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk’ün katıldığı ziyaretlere kadın kolları üyeleri de eşlik etti. İlçe ziyaretlerinde Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren anayasa değişikliğin Türk Milletinin feraseti ile kabul edildiğini ifade eden Milletvekili Hatice Özkal, Türk Milletinin 15 Temmuz’da olduğu gibi bir kez daha elini taşın altına koyduğunu söyledi.

Teşekkür ziyaretleri kapsamında ilk olarak Dazkırı’ya giden Milletvekili Hatice Özkal ve Hatice Eroğlu, AK Parti Dazkırı İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler. Teşkilatla bir araya gelerek referandumdaki emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür eden Milletvekili Hatice Özkal ve Hatice Eroğlu; ziyaretlerini Başmakçı, Evciler ve Kızılören ilçeleriyle sürdürdüler. AK Parti İlçe Başkanlıklarını ziyaret ettikleri Başmakçı, Evciler ve Kızılören’de vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği Özkal ve Eroğlu, partililerle vatandaşların istek ve taleplerini dinlediler.

İlk gün son olarak Afyonkarahisar’da ilçeler arasında en yüksek 'evet' oy oranına ulaşan ikinci ilçe olan İhsaniye'yi ziyaret eden Hatice Eroğlu ve Milletvekili Hatice Özkal, İhsaniye’yi rekortmen ilçelerden biri haline getiren tüm vatandaşlara teşekkürlerini ilettiler. Vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelmeyi sürdüreceğini belirten Milletvekili Özkal, Kasım 2019’a kadar Türkiye’nin gündeminde seçim olmayacağını ifade etti. Seçimsiz iki buçuk yılın hem vatandaşın hem de Türkiye’nin kalkınması için önemli bir süreç olduğunu vurgulayan Özkal, “Halk oylaması Aziz Milletimizin feraseti ile ‘Evet’ ile sonuçlandı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle birlikte Türkiye, daha emin adımlarla ilerleyecek. Güçlü ve lider bir ülkenin temelini vatandaşlarımızla birlikte attık. Cumhurbaşkanlığı sistemine yönelik uyum yasalarını kısa süre içinde TBMM’de yasalaştıracağız. 2019 Yılındaki seçimlere kadar olan süreyi hem ülkemiz hem de vatandaşlarımız için daha çok çalışarak, daha çok gayret göstererek geçireceğiz. Milletin hizmetkarı olan biz AK kadrolar; her zaman vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi, onların istek ve sıkıntılarını dinlemeyi sürdüreceğiz.” dedi.

Ziyaretlerin ikinci gününe Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun memleketi Şuhut ile başlayan Hatice Eroğlu ve Milletvekili Hatice Özkal, halk oylamasında sandık başına giderek vatandaşlık görevini yerine getiren tüm vatandaşlara teşekkürlerini ilettiler. Teşkilat mensuplarına çalışmalarından dolayı tebriklerini ileten Hatice Özkal ve Hatice Eroğlu, Şuhut’un ardından Sandıklı ve Dinar AK Parti İlçe Teşkilatlarıyla buluştular. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın teşekkürlerini de vatandaşlara ileten Özkal ve Eroğlu, Sandıklı ve Dinarlı vatandaşlarla kucaklaştılar. Teşekkür ziyaretlerini Afyonkarahisar’da en yüksek 'evet' oy oranına ulaşan üçüncü ilçe Hocalar ile sürdüren Özkal ve Eroğlu, tüm Hocalarlı vatandaşlar adına teşkilat üyelerine teşekkür ettiler. İkinci gün son olarak Sinanpaşa İlçe teşkilatıyla bir araya gelen Özkal ve Eroğlu, Türk Milletinin tüm dünyaya önemli bir ders verdiğini hatırlattılar.

Hem AK Parti ilçe teşkilatlarıyla hem de vatandaşlarla bir araya geldikleri teşekkür ziyaretlerinin üçüncü gününe Çobanlar İlçesi ile başlayan Milletvekili Hatice Özkal ve Hatice Eroğlu, Çobanların ardından en yüksek ‘evet’ oy oranının yakalandığı dördüncü ilçe olan Bolvadin’de temaslarda bulundular. Bolvadinlilere Türkiye’nin istikbali, istiklali ve istikrarından yana tercihte bulundukları için teşekkür eden Milletvekili Hatice Özkal, hem şeffaflığı hem de katılım oranıyla halk oylamasının tüm dünyaya önemli bir demokrasi dersi niteliğinde olduğunu söyledi. Türkiye’yi istediği gibi yönlendirmek isteyen ülkelerin oyunlarının Türk Milletinin kararıyla boşa çıktığını ifade eden Milletvekili Özkal, “Bolvadinliler, Afyonkarahisarlılar ve tüm Aziz Milletimiz; ülkemize parmak sallayan ülkelere, teröristlerle kol kola olan Avrupa’ya önemli bir mesaj vermiştir. Tüm dünya, Türk halkının ve Türkiye’nin önünde hiçbir gücün duramayacağını bir kez daha görmüştür” şeklinde konuştu.

Ziyaretlerini Çay, Sultandağı, Emirdağ ve Bayat ilçeleriyle sürdüren Milletvekili Hatice Özkal ve Hatice Eroğlu, tüm teşkilatlarla buluşarak hem teşekkürlerini ilettiler hem de vatandaşlardan gelen talepleri dinlediler.

Öte yandan önceki gün Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte Türkiye’de en yüksek ‘evet’ oranına ulaşan belde olan Büyükkalecik ve Afyonkarahisar’da en yüksek ‘evet’ oranının yakalandığı ilçe olan iscehisar’ı ziyaret eden Milletvekili Hatice Özkal ve Hatice Eroğlu, Büyükkalecikli ve İscehisarlı kadınlarla da buluştular.

Editör: Haber Merkezi