Özkal, Tüm kesimlerin görüşü Ak Parti için önemli”

Fuar Alanı’ndaki pazarı ziyaret eden Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, esnafı ve vatandaşları dinledi. Esnafın istek ve taleplerini dinleyen Milletvekili Hatice Özkal, üreticiden tüketiciye toplumun tüm kesimlerinin görüşlerinin AK Parti için önemli olduğunu anlattı.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Cumartesi günü Fuar Alanı’ndaki pazarı ziyaret etti. Satışlar ve fiyatlarla ilgili esnaftan bilgi alan Milletvekili Hatice Özkal, esnafın taleplerini de dinledi. Afyonkarahisar’da pazar yerlerinin fiziki imkanların oldukça iyi olduğunu ifade eden Milletvekili Hatice Özkal, sıklıkla dinlediği esnafın istek ve taleplerinin çözümüyle ilgili elinden geleni yapacağını vurguladı. AK Parti hükümetlerinin her zamanhalkla iç içe olduğunu hatırlatan Milletvekili Hatice Özkal, “Bizler her zaman çiftçilerimizi, ziraat odalarımızı, pazar esnafımızı ve vatandaşımızı dinliyoruz. Amacımız Türkiye’de sürdürülebilir, herkesin memnun olacağı bir politikayı oluşturmak. Çiftçimizin nasıl ürettiği, ürünlerin üreticimize nasıl ulaştığı, üreticin kendi satış yapıp yapmadığını ya da üretimden satışa her aşamadaki her detayı, her talebi, her sıkıntıyı hükümetimizin ilgili mercilerine iletiyoruz” dedi.

Alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, aileleriyle birlikte pazara gelen çocukları da sevdi. Vatandaşların hem Afyonkarahisar hem de ülke gündemine ilişkin sorularını yanıtlayan Milletvekili Hatice Özkal, Afyonkarahisar’da yatırımların aralıksız devam ettiğini ifade etti. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmeyen Özkal, ailelere eğitim sisteminde yapılan değişiklerle ilgili bilgiler verdi.

Editör: Haber Merkezi