Özkal, Kars ve Ardahan izlenimlerini Teşkilat Başkanı Ataş’a iletti
 
Ardahan’da ziyaret ve temaslarda bulunan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Kredi Yurtlar Kurumu yurdunda kalan kız öğrencilerle görüşerek, sorunlarını dinledi. Öğrencilerin sorunlarının çözülmesi için gerekli girişimlerde bulunan Milletvekili Özkal, Ardahan’a özgü damal bebeği yaptı. Dokuma halı yapan kadınlarla halı dokuyarak, örgü yapan Özkal, hem Ardahan ziyareti hem de KEFEK kapsamındaki gittiği Kars temaslarına ilişkin izlenimlerini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’a iletti.
 
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Ardahan’da ziyaretinde Kredi Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci yurdunda kalan Ardahan Üniversitesi öğrencileriyle yurtlarında bir araya geldi. Öğrencilerle birlikte öğrencilerin yediği yemeklerden yiyen Milletvekili Hatice Özkal, öğrencilerin sorun ve ihtiyaçlarını dinledi. Öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda sorunlarının çözülmesi için valilik, belediye, üniversite yönetimi ile kredi yurtlar kurumu yetkilileriyle görüşmeler yapan Özkal, öğrencilerinin sorunlarının takipçisi olacağını anlattı. Öğrencilerle dersleri ve gündemle ilgili sohbet de eden Özkal, kız öğrencilerin eğitim ve siyasetle ilgili sorularını cevapladı.
Kredi Yurtlar Kurumu öğrenci yurdunun ardından Yalnızçam Köyü’nde yaşayan 105 yaşındaki Gülbeyaz teyzeyi ziyaret eden Milletvekili Hatice Özkal, Gülbeyaz teyzenin sağlık durumuyla ilgili yakınlarından bilgi aldı. Gülbeyaz teyzeyle, yaşamıyla ilgili sohbet eden Özkal, Gülbeyaz teyzeden bir şey isteyip istemediğini sordu. Özkal’ın köyüne ve evine kadar gelip kendisini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gülbeyaz teyze ise, Özkal aracılığıyla Ankara ve Afyonkarahisar’daki tam vatandaşlara selamlarını iletti. Devlete ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dua eden Gülbeyaz teyze, duygu dolu anlar yaşadı.
ÖZKAL HALI DOKUDU, ÖRGÜ YAPTI
Ardahan Halk Eğitim Merkezi’nde incelemelerde de bulunan Milletvekili Hatice Özkal, halk eğitim merkezinde geleneksel sanatları öğrenen kadınlarla buluştu. Ardahan’ın dünyaca ünlü Damal bebeğini yapan kadınlarından bebek yapmayı öğrenen Hatice Özkal, bebek yapımına yardım etti. Dokuma tezgahının başına geçen Özkal, dokuma okuyan kadınlarla birlikte hali da dokudu. Yünden çorap ören kadınlarla örgü de yapan Özkal,  Ardahanlı kadınların taleplerini de dinledi. El emeği göz nuru ürünleri inceleyen Özkal, kadınların hem ev ekonomisine hem de ülke ekonomisine katkısına değindi.
İZLENİMLER TEŞKİLAT BAŞKANI ATAŞ’A İLETİLDİ
Ardahan’da inceleme ve ziyaretlerini AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte gerçekleştiren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Ardahan dönüşü sonrası ayağının tozuyla Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ı ziyaret etti. TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Milletvekilleri Katırcıoğlu, Özkal ve Erdoğan ziyarette, Teşkilat Başkanı Ataş’a hem Ardahan izlenimlerini hem de TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu çalışması kapsamında gerçekleştirilen Kars ziyaretine ilişkin görüşlerini aktardılar. 
 
Editör: Haber Merkezi