Özkal: “Eğitim alanında üzerime düşen her göreve hazırım”

Afyon Eğitim Vakfı’nı ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, eğitimle ilgili çalışmalara elinden gelen her türlü desteği vermeyi sürdüreceğini söyledi.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban ile birlikte Afyon Eğitim Vakfı’nı ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, eğitim alanında sivil toplum çalışmalarının çok önemli ve değerli olduğunu söyledi. Türkiye'nin AK Parti hükümetleriyle birlikte başta 2023 olmak üzere büyük hedeflere yol aldığını hatırlatan Milletvekili Hatice Özkal, "Büyük hedeflerimize ulaşabilme noktasında gençlerimizin ve çocuklarımızın eğitimi büyük önem taşıyor. AK Parti hükümetleri, her zaman en büyük önemi ve en büyük desteği eğitim alanında vermiştir. Son 14 yılda Milli Eğitim Bütçemiz 12 kat artmıştır. Hükümetimizin bu yoğun ve başarılı çalışmalarının yanı sıra eğitimde sivil toplum çalışmaları da büyük önem arz etmektedir. Öğretmenlik yaptığım döneminde de çalışmalarını takdirle takip ettiğim Afyon Eğitim Vakfı'nın çalışmalarını bugün de takdirle takip ediyor ve destek vermekten onur duyuyorum" dedi.
Eğitim alanındaki çalışmalara elinden gelen her türlü desteği her zaman vermeye hazır olduğunu söyleyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Afyon Eğitim Vakfı'yla çalışmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Vakıfla çalışma ve üretim yapmanın kendisine büyük keyif verdiğini ifade eden Özkal, vakfın kısa süre önce öğrencilere burs sağlanması adına gerçekleştirdiği kahvaltıya da katıldığını hatırlattı. Elde edilen gelirlerin öğrencilere burs olarak aktarılmasından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Özkal sözlerini şöyle sürdürdü, "Belki eğitimci olmam nedeniyle Afyon Eğitim Vakfı benim için ayrı bir öneme sahip. Başarılı çalışmaları dolayısıyla kendilerini ziyaret ederek, tebrik etmek istedim. Afyonkarahisar Milletvekili olarak gerçekleştirdikleri tüm çalışmalar adına tüm vakıf üyeleri ve destekçilerine teşekkür ediyorum. Eğitim alanında üzerimize düşen her göreve hazırız.”
Afyon Eğitim Vakfı’nın 27 yıldır faaliyette olduğunu hatırlatan Vakıf Müdürü Mehtap Erişmiş, vakfı işadamları ve siyasilerin gönülden desteklediklerini söyledi. Bir buçuk yıl önce 125 olan burs alan öğrenci sayısının bu yıl 406'ya yükseldiğini ifade eden Müdür Erişmiş, el birliğiyle çocuklara destek olmayı sürdüreceklerini belirtti. Milletvekili Hatice Özkal ve Emine Çoban’a kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Erişmiş, vakfın çalışmaları ve gelecek yılki hedefleriyle ilgili bilgi de verdi.
Ziyaret sonunda Mehtap Erişmiş, Milletvekili Özkal ve Emine Çoban’a Afyonkarahisar Türküleri albümü hediye etti.
 
 
Editör: Haber Merkezi