Özkal, devlet hastanesinde anneler ve hemşireler gününü kutladı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastanede yeni doğum yapmış ve tedavi gören annelerin anneler gününü kutlayan Milletvekili Hatice Özkal, personelin de hemşireler gününü kutladı.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ni AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk’le birlikte ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, yeni doğum yapmış annelerin ilk anneler gününü kutladı. Hastanede tüm hastaları ziyaret ederek, bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Milletvekili Hatice Dudu Özkal, hastanede tedavi gören kadınların da anneler gününü kutladı. Hasta ve yakınların istek ve taleplerini de dinleyen Hatice Özkal, hastaların sağlık durumlarıyla ilgili doktorlardan bilgi aldı. Vatandaşlara 24 Haziran’da gerçekleşecek seçimlere yaklaşık bir buçuk ay kadar bir süre kaldığını hatırlatan Özkal, vatandaşlardan tercihlerini geçmişi göz önünde bulundurarak yapmalarını istedi. Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti öncesinde Türkiye’nin koğuş sistemli hastanelere mahkum olduğunu, hastaların yerlerde yattığını, basında sık sık hastane rezaletleri yer aldığını hatırlatan Özkal, “Ne yazık ki; insan hafızası geçmişi çabuk unutuyor. Yakaladığımız kalite ile milletimiz hastanelerde ilaç kuyruklarını, koğuş sistemli pis ve dökülen hastaneleri unuttu. 5 Yıldızlı otel kalitesinde hastanelerimiz, evde bakım hizmetimizle sağlıkta tercih edilen, sağlık arayan turistleri ağırlayan bir ülke olduk.” dedi.

  1. Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal ve AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, hastaların ardından hastane yönetimi ve personelle de bir araya geldi. Hastane ziyareti ve sonrasında tek tek tüm hemşirelerle bir araya gelen Milletvekili Hatice Dudu Özkal, hemşireler gününü kutladığı personele işlerinde kolaylıklar diledi. Hemşireler ve doktorlar başta olmak üzere sağlık personelinin hepsinin insan yaşamını kurtarma hedefli kutsal bir görev yaptığını hatırlatan Milletvekili Özkal, sağlık personellerinin hem çalışma şartlarını hem de imkan ve yeterliliklerini arttırmak üzere ellerinden geleni yapmayı sürdüreceklerini kaydetti. Gece gündüz bayram seyran demeden çalışan sağlık personelinin her şeyin en iyisine layık olduğunu aktaran Özkal, “Aziz Milletimiz için elini taşın altına koyan, fedakarca çalışan sağlık personellerimizin hem fiziki hem de çalışma şartlarını iyileştirmek için gerekli düzenlemeleri yapmanın yanı sıra sağlık personellerimizden ve hastane yönetimlerimizden gelen talepleri dikkatle ele alıyoruz. Hemşireler günü vesilesiyle bir araya geldiğimiz tüm hemşirelerime milletim adına teşekkür ediyor, görevlerinde başarı diliyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi