Özkal, “Afyonkarahisar Hak-İş Sendikası üyelerini TBMM’de ağırladı”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Afyonkarahisar Hak-İş Sendikası üyeleri ile Vicdan Konvoyunu üyeleri ile TBMM’de bir araya geldi.

Afyonkarahisar Hak-İş Sendikası üyelerini Türkiye Büyük Millet Meclisinde misafir eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Hak-İş üyelerinin istek ve taleplerini de dinledi. Türkiye Büyük Millet Meclisi ile TBMM’nin 15 Temmuz hain darbe girişiminde saldırı uğrayan bölümlerini misafirlerine gezdiren Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Hak-İş üyeleri ile toplantı da yaptı. Çalışan hakları ile hizmetlerde yaşanan sıkıntıların yanı sıra Afyonkarahisar’a ilişkin proje ve hedeflerin değerlendirildiği toplantıda, Milletvekili Hatice Özkal, Hak-İş üyelerinin görüş ve önerilerini de dinledi.

Öte yandan Suriye'de Esad rejimi tarafından hapishanelerde hukuka aykırı şekilde tutulan ve işkenceye uğrayan kadınların seslerini duyurmak için İstanbul'dan Hatay'a yola çıkan ‘Vicdan Konvoyu’ üyeleriyle de TBMM’de bir araya gelen TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, zulme uğrayan kadınların sesi olan konvoydakilere teşekkür etti. AK Parti hükümetlerinin dünyanın neresinde olursa olsun mazlumların yanında olduğunu hatırlatan Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Vicdan Konvoyu Hareketi'nin Suriye’deki kadınların sesini tüm dünyaya duyuracağına inandığını ifade etti. Savaşlarda kadın ve çocukların korunmasının uluslararası kanunlarla güvence altına alındığını vurgulayanMilletvekili Hatice Özkal, Esad rejiminin uymadığı söz kurallara karşı sessiz kalmayan vicdan konvoyunun önemli bir sorumluluk üstlendiğini anlattı.

Editör: Haber Merkezi