Özkal; “24 Haziran geleceğinin belirleneceği bir seçim olacak”

Milletvekili Hatice Özkal; 24 Haziran, sadece Türkiye’nin değil tüm mazlum milletlerin geleceğinin belirleneceği bir seçim olacak

Şuhut AK Parti İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği ‘Kadın Buluşması’nda Şuhutlularla bir araya gelen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Türkiye’nin ve Türk milletinin geleceği açısından kritik olan 24 Haziran’da Afyonkarahisar ve Şuhut’tan rekor beklediğini söyledi. Hem Şuhutlu teşkilat üyesi kadınların hem de ziyaret ettiği Şuhutlu Şehit İbrahim Imış’ıneşi ve annesinin anneler gününü kutlayan Milletvekili Özkal, şehit annelerinin tüm milletin başının tacı olduğunu kaydetti.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk ile birlikte Şuhut’ta Şelale Düğün Salonu’nda AK Parti İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği ‘Kadın Buluşması’na katıldı. Şuhut’un çalışkan ve vefakar kadınlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Hatice Dudu Özkal, AK Partili kadınlara 24 Haziran’da büyük bir sorumluluk ve görev düştüğünü belirtti. Türkiye’nin önündeki en kritik virajlardan birinin 24 Temmuz seçimleri olduğunu hatırlatan Milletvekili Özkal, “Belki pek çok seçim öncesi; bu seçim çok önemli, çok kritik gibi sözler duymuşsunuzdur. Ancak gerçekten 24 Haziran Türkiye’nin son yıllarda gördüğü en kritik, en hayati önem taşıyan seçimi olacak. 24 Haziran’da Aziz Milletimiz sadece Cumhurbaşkanı ve milletvekilleri seçmek için oy kullanmayacak. Her vatandaşımız oy kullanırken büyük ve güçlü Türkiye’ye mi yoksa içine kapanan bir Türkiye’ye oy vereceklerini düşünmeli. Geçmişte yani Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncesi gittikleri yurt dışı ziyaretlerde;yabancı siyasilerin önünde el pençe duran siyasilerimiz olduğunu unutmadık. AK Parti ile Türkiye eğilen, bükülen siyaseti reddetti. Tüm dünyada mazlumların tek sesi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sadece ülkemizin değil tüm mazlum milletlerin ihtiyacı var. Bizim üzerimizde de hem milletimizin ve geleceğimizin hem de dünyanın farklı coğrafyalarında tek umudu Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan olan milyonarın sorumluluğu bulunuyor. Bu sorumluluk bilinciyle çalışmalı, gece gündüz demeden milletimizin kalplerine dokunmalıyız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar’a her zaman özel bir önem verdiğini hatırlatan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan her fırsatta, ‘Afyonkarahisar’dan yola çıktık’ diyerek, Afyonkarahisar’a nasıl özel bir önem ve muhabbetle bağlı olduğunu hatırlatmaktadır. Afyonkarahisarlılar olarak bu sevgiye, bu muhabbete en güzel vefa göstereceğimiz tarih 24 Haziran’dır. Bu seçimde ahde vefamızı göstererek, Afyonkarahisar olarak yeni bir rekor kırılmalıyız. Teşkilatımızın çalışmaları ve aziz milletimizin teveccühü ile alınacak başarılı bir sonuç; Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu Hocamıza da bir teşekkür, bir vefa olacaktır. Türkiye’nin her yerinde yaptığı muazzam hizmetlerin yanı sıra artık yurt dışına hizmet götüren, yavru vatan Kıbrıs’a suyu taşıyan Bakanımızın Afyonkarahisar’a ve Şuhut’a yaptığı hizmetler saymakla bitmez. Bu noktada kurucu üyesi olmaktan her zaman onur duyduğum AK Parti Kadın Kolları’ndaki her bir teşkilat mensubu kardeşime güveniyor, mübarek Ramazan ayında gece gündüz demeden kapı kapı dolaşacaklarına, dava inancı ve şuuru ile milletimizin her bir ferdine ulaşacaklarına inanıyorum. Her zaman olduğu gibi bu süreçte yanınızda, sizlerle sahada ve ailem olarak gördüğüm teşkilat mensuplarımla birlikte olacağım” şeklinde konuştu.

ŞEHİT ANNELERİ MİLLETİMİZİN BAŞININ TACI

AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk’ün de bir konuşma yaptığı etkinlikte Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Şuhutlu kadınların anneler gününü kutlayarak, istek ve taleplerini dinledi. Etkinliğin ardından Şuhutlu Şehit İbrahim Imış’ın ailesini ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, şehidin eşi ve annesinin anneler gününü kutladı. Şehit ailelerinin Türk Milletine emanet olduğunu hatırlatan Milletvekili Hatice Özkal, şehitlerin yakınları ve gazilerle her zaman ve her fırsatta bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi. Her annenin çocuğu için en iyi geleceği hazırlamaya çalıştığını, çocuğunu en iyi şekilde koruyup kollamak istediğini aktaran Özkal sözlerini şöyle tamamladı; “Annelerimiz bizlerin başının tacıdır. Dünyada yaşanabilecek en büyük acıyı; evlat acısını yaşayan, şehit annelerimiz ise bütün milletimizin başının tacıdır.”

Editör: Haber Merkezi