Özhaseki Afyonkarahisar’dan Şekerci Dedenin Hayır Duasını Alarak Gitti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki hafta sonu Afyonkarahisar’da bulunan Gönül Dergah’ında ‘şekerci ve trafikçi dede’ diye anılan Yıldırım Şanlı’yı ziyaret ederek hayır dualarını aldı. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile birlikte İscehisar Belediyesini de ziyaret eden Özhaseki burada yaptığı konuşmada “Ana muhalefet ajanslara para vererek yalan siyaseti yapıyor” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki Afyonkarahisar’da AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Afyonkarahisar’da bulunan Gönül Dergah’ında ‘şekerci ve trafikçi dede’ diye anılan Yıldırım Şanlı’yı ziyaret eden Özhaseki ve beraberindeki heyet anılarını dinledi, hayır dualarını aldı.

“Yıldırım dedemizin hayır dualarını aldık”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay yaptığı açıklamada, “Genel Başkan Yardımcımız ve Yerel Yönetimler Başkanımız Mehmet Özhaseki, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Bilal Uçar ve Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ile birlikte şehrimizin manevi önderlerinden gönüllerin sultanı Yıldırım Şanlı dedemizi ziyaret ederek gönlünü hayır dualarını aldık. Afyonkarahisar, türbeler şehri olmakla birlikte Mevleviliğin de Konya'dan sonraki ikinci adresi olması sebebiyle manevi değeri çok yüksek olan kıymetli insanlar yetiştirmiştir. Bizler de bu büyüklerimizin gönlünü ve hayır dualarını almak için ara ara ziyaretler gerçekleştiriyor, gönüllerini alıyoruz” dedi.

“Şehrimizin manevi değeri”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de “Şehrimizde şekerci ya da trafikçi dede diye anılan Yıldırım dedemizi dergahında ziyaret ederek anılarını dinledik, hayır dualarını aldık. Bizler dün olduğu gibi bugün de şehrimizin manevi isimlerini, manevi şahsiyetlerini ve anılarına saygı duyan, saygı duyulması gereken kim varsa sahip çıkacak ve bu kültürü devam ettireceğiz. Bizlerin yaşayan manevi değerleri olan bu insanlar, aslında birer kültür hazinesidir” diye konuştu.

“Ana muhalefet ajanslara para vererek yalan siyaseti yapıyor”

Ankara’ya gitmek için yola çıkan Özhaseki buradan da İscehisar belediyesine uğradı. Burada Belediye Başkanı Ahmet Şahin’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alan Özhaseki’ye hediye takdim edildi. Daha sonra belediye çıkışı bir açıklama yapan Özhaseki şunları söyledi; Burada bütün faaliyetleri yakından takip ediyoruz. Bizim amacımız AK Parti olarak gerek genelde gerekse yerelde hizmet. Eser siyaseti izliyoruz. Önemli olan eser olduğunu biliyoruz. Önemli olanı eser bırakmak olduğunu biliyoruz. İnsan odur ki bırakabilir eser. Eseri olmayanın yerinde yerler eser. Lüzumsuz polemiklerle birtakım ajanslara para vererek algı operasyonlarıyla, yalanlarla siyaset yapılabilir mi? Şimdi ana muhalefet zaten bunu izliyor. Ama biz inanıyoruz ki yalanların hepsi uçucu. Bu algı operasyonlarının hepsi geçici. Kalacak olan buradaki yapılanlar. Başkanımızın ortaya koymuş olduğu park, asfalt, kaldırım vesaire gibi yapmış olduğu ne hizmet varsa kalıcı olan o. Önemli olan insanların duasını almak. Biz de bu konuda üstümüze ne düşerse zaten yapmaya çalışıyoruz, yapıyoruz da. Bu vesileyle bir kez daha uğrayıp başkanımıza başarılar dilerken teşkilat başkanımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza da başarılar diliyoruz. Yaklaşan seçimlerde hem Afyonkarahisar genelinde, hem İscehisar özelinde de inşallah rekor bekliyoruz buradan. Bu vesileyle bir kez daha sizlere saygılarımı, hürmetlerimi iletiyorum.

Video linki

https://we.tl/t-UrP2XXONjr

Editör: Haber Merkezi