Özharputlu, MHP’den milletvekili aday adayı

Afyonkarahisar’ın genç ve sevilen işadamı Hüseyin Özharputlu MHP İl Başkanlığında düzenlenen , MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı olduğunu geniş bir katılımla gerçekleştirilen basın toplantısıyla açıkladı .

Vatandaşlar yapılan basın açıklamasının ardından Hüseyin Özharputlu’nun Afyonkarahisar için çok büyük bir şans olduğunu ve Hüseyin Özharputlu’nun Tbmm de Afyonkarhisar için elinden gelenin fazlası ile yapacağından eminiz .Onu yürekten kutluyor ve biliyoruzki siyaset genç ,ahlaklı, terbiyeli bir insan kazanmıştır .Hüseyin Özharputlu Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil edecek ve hakkımızı sonuna kadar savunacaktır ondan hiç şüphemiz yok .Sonuna kadar destekliyoruz ,bu kutlu davada onun gibi genç insanların önü açılması gerekiyor artık eskimiş yüzlerden bıktık çok şükür ” diyerek genç siyasetçiyi tebrik ettiler .

 

Çok değerli basın mensubu arkadaşlarım değerli dava arkadaşlarım . Davetimi kırmayarak işlerinizin yoğun olduğu bu saatte katılımınız için teşekkür ederim .Hepinize hoş geldiniz diyor ve saygılarımı sunuyorum . Malumunuz üzere yine bir seçim arefesin deyiz.

 

Değişiklik olmazsa 7 Haziran 2015 Tarihinde Milletvekili Genel seçimleri yapılacaktır . Öncelikler yapılacak seçimin Afyon ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum . Ben Hüseyin Özharputlu , 1982 Afyon doğumluyum ,Evli ve iki çocuk babasıyım .Organize sanayi bölgesinde bir makine firması işletiyorum . Seçimlere 137 gün kaldı .Allah ömür verirse bu sayılı günler çok çabuk gelip geçecek .Ülkemizin durumu Milliyetçi Hareket Partisi olarak bakıldığında ne yazık ki hiç de iç açıcı değil . Bir tarafta doğu ve güneydoğu bölgelerimizin ayrı telden çalma isteği , Bir taraftan bu isteği destekleyen hükümetin tavı ve akıl almaz tavizleri .

 

Her tarafta hiç bitmeyen gittikçe artan türlü türlü yolsuzluk olayları ve hepsinden önemlisi iktidar partisinden olmayan vatandaşların artık huzurlu güvenli hayat sürememesi ,ileriye dönük kariyer hedefleri yapamaması şahsım adına yıllardır bu beni çok olumsuz etkilemişti r. Bu ve diğer sebeplerle 7 Haziran seçimlerinde mensubu olmaktan gurur duyduğum Mhp ‘den milletvekili olabilmek için demokratik hakkımı kullanarak ,özgür iradem aday adayı olmama karar vermemi sağladı .

 

Teşkilatımız destekler , halkımız teveccüh gösterirse ,siyasi büyüklerimizi takdir eder ,yüce Mevla nasip ederse bu görevi hakkıyla yapamacağıma inanıyorum . Afyonkarahisar’ı TBMM de layıkıyla temsil edeceğime ve Afyonkarahisar ‘ın en unutulmaz , en çalışkan ,en başarılı siyasetçilerinden birisi olacağıma yürekten inanıyorum . Afyonkarahisar’a dair çok ciddi heyecanlarım var .

 

Kentimizin gelişimi noktasında içinde bulunduğu tembellikten kurtulması için büyük planlarım var . Gençliğimin verdiği enerjiyi ,planlı programlı çalışkanlığımı ,Başarma hırsımı ve arzularımı hiçbir çıkar gözetmeden sorumluluk alıp hizmet etmek gayesi ile vatandaşlık borcumu bir nebzede olsa ödeyeceğime inanıyorum . Önümüzdeki seçimlerde Genelde Ülkemize ,Yerlde Afyon’umuza hizmet etmek isteyen Mhp içerisinde güzide ve birbirinden donanımlı Milletvekili Aday adayı arkadaşlarımızla beraber bir yarışa girdik .

 

Bu yarışın kaybedeni elbetteki olmayacatır . Fakat MHP kazanırsa Ülkemiz kazanacak ,Afyonkarahisar kazanacak ,gençlerimiz kazanacak ,çocuklarımız kazanacak . Bu kararımın ,Ülkemize ve memleketimize hayırlara vesile olmasını diliyorum .Hedeflediğim yolda beni cesaretlendiren ve yanımda olan , dava arkadaşlarıma ,Afyonkarahisarlı hemşehrilerime Eşim başta olmak üzere tüm aileme teşekkür ederim . İleri tarihte daha kapsamlı bir basın açıklaması yaparak bu konuda hedef ve projelerimden bahsetmeyi palanlıyorum .Beni bu günümde yalnız bırakmadığınız ve sabırla dinlediğiniz için teşekkür ederim .

Saygılarımla

Hüseyin Özharputlu

MHP MV A. ADAYI

Editör: Haber Merkezi