Özerkan’dan Tanıtım Günleri Ziyareti

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği genel başkanı Mehmet Ali Özerkan ve genel sayman İbrahim Aydoğdu 8 - 11 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleşecek olan Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretleri kapsamında Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve ilçe belediye başkanlarımızdan Mustafa Çöl, Mustafa Çibik ve Kadir Üçer ile görüşen Özerkan; "Afyonkarahisarımızın da içinde yer aldığı Egem Platformu tarafından bu sene 8 - 11 Kasım 2018 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan 11. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri ile ilgili Afyonkarahisar protokolümüzü ziyaret ettik. Sayın valimizin ilimizin tanıtımı ile ilgili konulara zaten son derece hakim olduğunu biliyorduk. Bu ziyaretimizden sonra bu inancımız çok daha fazla pekişti. Değerli valimizi dinledikten sonra, ilimizin tanıtımı noktasındaki düşüncemizin valimizle birebir örtüştüğünü görmekten büyük bir memnuniyet duyduk. Bu amaç doğrultusunda valiliğimizin hazırlatmış olduğu internet sitesi ve tanıtım fiminin bir kısmını görme imkanımız oldu. Bu da bizi son derece mutlu etti. Anılan tarihte gerçekleşecek olan tanıtım günlerinde valiliğimiz, il kültür müdürlüğümüzü talimatlandırarak ilimizin tanıtımına en iyi şekilde katkı vereceklerinin de müjdesini vermiş oldu. Daha sonra yoğun programları dahilinde büyük bir koşuşturma içerisinde olan belediye başkanımızı kısa da olsa görme imkanımız oldu. Her zaman ilimizin tanıtımı noktasında yanımızda olduğunu bildiğimiz ve bu doğrultuda ihtiyaç duyduğumuz her türlü katkıyı veren belediye başkanımız Burhanettin Çoban da Afyonkarahisar Belediyesi olarak üzerlerine düşen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi." dedi.

Özerkan daha sonra bu ziyaretin valimizle, belediye başkanımızla, ilçe kaymakamları ve ilçe belediye başkanlarıyla sınırlı kalmayacağını belirterek ilimizin marka değeri yüksek firmalarının yetkililerini de ziyaret edeceklerini ve mümkün olan en fazla katılımı sağlayarak ilimizin tanıtımına en iyi şekilde katkı sunacaklarını söyledi. "İlimizin tanıtımına katkı verecek kim varsa bizler de orada olacağız. Geçtiğimiz yıl etkinliğe katılan belediyelerimizin, kaymakamlıklarımızın yanı sıra özel sektör temsilcilerimizin de bu tanıtım günlerini sabırsızlıkla beklediklerini biliyoruz. Bir taraftan Ege bölgemizin marka değeri yüksek firmalarının katılımı, diğer taraftan görsel şölene dönüştüreceğimiz etkinliklerimizle gittikçe daralan ticari hayatta bölgemizin tanıtımına elbirliği ile destek olmak zorunda olduğumuzun unutulmaması gerektiği düşünüyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi