Özerkan’dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan'ın Kurban Bayramı Tebrik Mesajı

Değerli hemşehrilerim;

Mübarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Bu mukaddes günlerin hepimiz için hayra, berekete, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla kardeşlik ve sevgi duygularımızın pekişmesine vesile olmasını ve her türlü maddi ve manevi hastalıklardan arınmış olarak, sağlıklı, hayırlı, huzurlu ve mutluluk içinde daha nice bayramlar görmeniz temennisiyle, milletimizin ve bütün İslam aleminin huzur ve refahına vesile olmasını diliyorum.

YENI VİZYONUMUZLA YENİ HEDEFLERİMİZ VAR

Malumunuz iki yıl boyunca yaşamak zorunda kaldığımız pandemi, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de, özellikle sosyal hayatımız başta olmak üzere pek çok alanda ciddi anlamda olumsuz etkiler bıraktı. Sivil toplum kuruluşları da bu sıkıntılardan en çok etkilenen kurumların başında geldi. Sosyal faaliyetlerimiz başta olmak üzere ciddi anlamda kısıtlamalarla karşılaşmak zorunda kaldık. Neyse ki son günlerde pandeminin etkilerinin azalmasıyla biz de Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Derneği olarak yeni ismimizle, vizyonumuz ve hedeflerimiz doğrultusunda faaliyetlerimizi yeniden başlatma imkanına kavuştuk. Ümit ediyorum ki, pandemi dönemi sonrası Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz başta olmak üzere, tüm ülkemiz ve insanlık için daha yaşanılabilir ve eski sıkıntılardan uzak bir dönemin başlangıcı olsun. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm çabamız ve gayretimiz, başta Afyonkarahisarımız olmak üzere Ankara'da yaşayan hemşehrilerimize yakışacak etkinliklerle daha sık bir araya gelmek ve üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle Afyonkarahisarımız’a gerek sosyal ve kültürel yönden, gerekse ilimizin tanıtımı anlamında daha çok çalışmak olacaktır.

Bu duygularla ülkemizin dört bir yanında bulunan Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm islam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı bir kez daha tebrik eder, saygı ve sevgilerimi sunarım.

Mehmet Ali ÖZERKAN

Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Derneği

Genel Başkanı

Editör: Haber Merkezi