Özerkan, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Ahmet Türköz'ü Ziyaret Etti.

Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Derneği Genel Başkanı Özerkan Genel Sekreter Aydoğdu'yla Birlikte İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Ahmet Türköz'ü Ziyaret Etti.

Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan, Genel Sekreter İbrahim Aydoğdu ile birlikte İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Ahmet Türköz'ü makamında ziyaret etti.

Özerkan ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada "Değerli genel müdürümüzün daveti üzerine uzun zamandır bizim de yapmayı düşündüğümüz bir ziyareti gerçekleştirdik. Kendilerine ilgi ve isafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretimiz bizim ufkumuzu daha da açacak. Sivil toplum kuruluşlarının Türkiye'deki en üst noktası olan T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürümüz sayın Ahmet Türköz'e dernek çalışmalarımızla ilgili bilgiler sunduk." diyerek ziyaretin çok verimli geçtiğini söyledi.

T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Ahmet Türköz de "Türkiye'de faaliyet gösteren tüm Sivil toplum kuruluşlarının bizim görev ve sorumluluğumuz içinde olması nedeniyle çok yakından takip ediyoruz. Bu doğrultuda Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Derneği'nin çalışmalarını çok yerinde ve başarılı buluyoruz. Ayrıca ziyaretiniz için ben teşekkür ederim. Bu kapı tüm sivil toplum kuruluşlarımıza bugüne kadar açıktı, bundan sonra da hep açık olacak." diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi