Özerkan, “Basın milletin müşterek sesidir”

Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Özerkan kutlama mesajında; "Hayatımızın vazgeçilmez temel unsurlarından biri olan basın, toplumun yapılanmasında ve gelişmesinde büyük rol oynamaktadır. Basın meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı, toplumda basına güvenin artırmasının yanında toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren basın mensupları demokratik toplum düzeninin korunmasının en büyük güvencesidir." dedi.

"BASIN MİLLETİN MÜŞTEREK SESİDİR"

Özerkan: "Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Derneği olarak, halkın haber alma özgürlüğü adına gece gündüz demeden, zaman zaman çok zorlu koşullarda da olsa görev aşkıyla çalışan, tarafsızlık ilkelerine bağlı "Halka hizmetin Hakk'a hizmet" olduğunun bilinciyle faaliyetini sürdüren tüm basın emekçilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutlarız. 24 Temmuz 1908 tarihinde Türk basınından sansürün kaldırılması nedeniyle kutlanmaya başlayan bu özel günde gazetelerimizin ve görsel medyamızın hizmetinde olan çok değerli kardeşlerimizin daha nicelerini yaşamaları dileklerimizle, sağlıklı huzurlu ve mutlu olarak bu görevi yapmaları adına her zaman yanlarında olduğumuzun bilinmesi en büyük dileğimiz ve arzumuzdur." dedi.

Editör: Haber Merkezi