Özel Harekat Ekiplerinin Polis Haftası'na Özel Gösterisi Nefes Kesti

Türk Polis Teşkilatının "göz bebeği" olan Polis Özel Harekât ekipleri Polis Haftası’na özel eğitim gösterisi sundu. Senaryo gereği meskun mahal operasyonu yapan ekipler nefes kesti.

Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü Ekipleri Atış Poligonu’nda özel bir eğitim gösterisi sundu. Senaryo gereği meskun mahal operasyonu yapan ve rehin kalanları kurtaran ekiplerin gösterileri nefes kesti.

Türkiye ve Afyonkarahisar Sizlerle Daha da Güvende

Ekiplerin gösterilerini izleyen ve Özel Harekâtın bu ülkenin gururu olduğunu vurgulayan Vali Gökmen Çiçek: “Kahramanlarımızın, bu ülkenin gururu, emniyetimizin göz bebeği olan, bu milletin güvenliği için gözünü budaktan sakınmayan Özel Harekât ekiplerimizin eğitim gösterisini izledik. Milletimizin güvenliği için alın teri akıtan, büyük bir azimle çalışan ekiplerimizin kahramanlıklarını, meziyetlerini görme fırsatı bulduk. Özel Harekat ekiplerimiz sayesinde bu ülkede güvenle, huzurla yaşıyoruz. Namusumuz, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, geleceğimize olan güven sizlerin sayesinde. Nice başarılı operasyonlarda göz dolduran ekiplerimiz, yılmadan, yorulmadan bu ülkeye hizmet etmeye devam ediyor. Onların fedakarlığını görmek bizim de bu ülkeye olan hizmet aşkımızı artırıyor. Bugün yapılan bu gösteride sizlerle ve bu ülkenin bir mensubu olmaktan bir kez daha gurur duydum. Türkiye ve Afyonkarahisar sizlerle daha da güvende” dedi.

Ülke genelinde asayiş, uyuşturucu, kaçakçılık gibi birçok farklı operasyonda kendilerine verilen görevi başarıyla yerine getiren Özel Harekat ekipleri, her türlü meskun mahalde meydana gelen rehin alma olaylarına müdahale ederken, rehinelerin sağ salim kurtarılması için de titizlikle görev yapıyor.

Vali Gökmen Çiçek başarıyla gerçekleştirilen eğitim gösterisi sonunda ekiplere teşekkür etti.

Yapılan eğitim gösterisine Vali Gökmen Çiçek, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Osman Alp, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Serdar Köken, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Yılmaz Kırgel, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, bazı kurum müdürleri ve özel harekat ekipleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi