Özel Frigya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Hizmete Açıldı

Özel Frigya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği; düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

İşletmeciliğini Uzman Diş Hekimi Hicazi Tolunay Ertürk ve Uzman Çocuk Diş Hekimi Şerif Alpcan Özden’in üstlendiği, Özel Frigya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği; Dumlupınar Mahallesi Yeşilyol Caddesinde hizmete açıldı.

Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin açılış törenine; Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ak Parti Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Demokrat Partisi Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Türkeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi İş Adamı Önder Artuk, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan ve çok sayıda davetli katıldı. Yoğun bir katılımla ve duaların ardından kurdele kesimi ile açılan Özel Frigya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği merkezi açılışında konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yeni açılan işyerinin ilimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

“KLİNİĞİMİZDE HEM ÇOCUK, HEMDE YETİŞKİN HASTALAR TEDAVİ GÖRECEK”

  1. hakkında bilgiler veren Uzman Çocuk Diş Hekimi Şerif Alpcan Özden: “Öncelikle ortağım Tolunay Bey ile birlikte Afyonkarahisar’da çocuk diş hekimi eksikliğini fark ettik. Daha önceki yıllarda Afyon’da bulunduğum süreçlerde bu durum benimde dikkatimden kaçmamıştı. Benim Isparta ili çocuk diş hekimliğinde bulunduğum süreçte uzmanlık yapmış olduğum hastaneye Afyonkarahisar ili ve ilçelerinden birçok hasta geliyordu. O dönemde şimdiki ortağım Hicazi Bey’e bu durumu bahsettiğimde o da beni haklı buluyor ve ilerde Afyonkarahisar için böyle bir kliniği açma planları yapıyorduk. Ve böylelikle Afyon’da hem çocuk hem de yetişkin ağırlıklı bir diş kliniği açmaya karar verdik. İşletmemizde hem muayene hem de klinik bir arada olmuş oldu. Kliniğimizde Hicazi Bey yetişkin hasta tedavileri ile ilgilenirken, bende çocuk hasta tedavilerinde ve vakit kaldıkça da yetişkin hasta tedavileri ile meşgul olacağım”dedi.

“İSMİMİZİN AFYON’DA GÜVEN SAĞLAMASINI İSTİYORUZ”

Afyonkarahisar için belirlemiş oldukları hedefler hakkında da açıklamalarda bulunan Uzman Çocuk Diş Hekimi Şerif Alpcan Özden: “Çocuk ve yetişkin diş hekimliği anıldığı zaman, Hicazi hocam ve Alpcan Hocam Afyon’da çok güvenilir, işinde doğru çalışan ve hekimlik ahlaklarına çok dikkat eden insanlar olarak bilinmek olacaktır. Kısacası ismimizin Afyon’da bir güven sağlamasını istiyoruz. Önceliğimiz her zaman insanların kalbini ve güvenini kazanmaktır”dedi.

“FRİGYA KÜLTÜRÜNÜ BURADA YAŞATMAK İSTEDİK”

Kliniğimizi tasarlarken Afyonkarahisar’ın zengin tarihine göre tasarlamak istedik ve o yönde çalıştık diyen Özden: “Afyonkarahisar ili Gastronomi kentlerinden bir tanesi biliyorsunuz. Gastronomi hazinesi, bu coğrafya da binlerce yıldan bu yana kurulmuş uygarlıkların kazandırmış oldukları bir alışkanlıktır, devamlılıktır. Bu devamlılığında bizim kliniğimize yansımasını istedik. Afyon’da konseptli bir kliniği bu yüzden oluşturmak istedik. Kliniğimiz dışardan bakıldığında insanları korkutmayacak, içine girildiği zaman bir hastane hissini değil, dostane bir ortam atmosferini yakalamak istedik. Bu aşamada da burada çok ünlü olan Frig Vadimizden’de esinlenerek; Frigya kültürünü burada yaşatmak istedik. İsmimizi de Frig Vadisi’nden aldık. Doğa ve tarihi bir arada yansıtmak istedik. Bütün dental odalarımızın ismine Frig dönemine ait bir antik kentin ismini verdik”dedi.

“HASTALARIMIN A KALİTE BİR HİZMETİ ALMALARINI TAHSİS EDİYORUM”

Özel Frigya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde tam anlamıyla verilecek olan hizmetler hakkında bilgiler veren Uzman Çocuk Diş Hekimi Şerif Alpcan Özden: “Çocuk ve yetişkinlerin tam anlamıyla donanımlı bir dental tedavi hizmeti alabileceği bir kompleks, bir klinik hazırladık. Ben çocuk uzmanı olarak operasyonda sorun yaşayan, korkan, diş hekimine gelmek istemeyen çocuklarımızın korkularını yenmek için genel anestezi ve sedasyonu altında Park ve Fuar Hastaneleri ile anlaşmalı olarak genel anestezi altında, anestezi uzman hekimleri ile koordineli olarak koltukta sunduğum hizmeti, ameliyathane ortamına taşıyarak hastalarımızın A kalite bir hizmeti almalarını tahsis ediyorum. Ortağım Hicazi Bey daha çok yetişkin hastalar ile ilgileniyor. İmplant, implant üstü protezler, köprü, kaplama, gülüş tasarımı gibi bu tip tedaviler ile ilgileniyoruz”dedi.

Editör: Haber Merkezi