Otomobilden Burnu Bile Kanamadan Çıktı

Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında takla atan bir otomobilin sürücüsü kazayı burnu bile kanamadan atlattı.
Edinilen bilgilere göre kaza, Afyonkarahisar-İzmir karayolunun 4. kilometresinde meydana geldi. Mustafa Ç. idaresindeki 03 EC 796 plakalı otomobil, Zeyland kavşağını geçtikten sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sol tarafındaki kaldırıma çarparak takla attı. Takla atan otomobil yolun sağ tarafındaki orta refüje kadar sürüklenerek durabildi. Kazanın ardından sürücü Mustafa Ç., kendi imkanları ile ters dönen otomobilden çıkarken, ihbar üzerine kaza mahalline polis, 112 Acil Servis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri sürücünün yaralı olmadığını görünce ve tedavi isteğinde bulunmayınca olay mahallinden ayrıldı. Kazada sürücünün yalnız olması olası bir faciayı önledi.
Kazanın ardından bölgeye gelen temizlik ekiplerinin yolu temizlemesi ve takla atan aracın çekici yardımı ile yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.
Kaza ile ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.
 
Editör: Haber Merkezi