OSB’ye istişare, AKÜ ve İGM’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, beraberinde milletvekili İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Yeşilay’a istişare ziyaretinde bulundu. Başkan Sezen, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban ve AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’a da hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Yeşilay ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

OSB’ye istişare ziyareti yaptı

Ziyarette Organize Sanayi Bölgesi'nin geleceği ile ilgili konular görüşüldü.Ziyarette milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybekve belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.AK Parti İl Başkanı Sezen bu ziyaretin ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ı ziyaret etti. ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Sezen daha sonra İl Genel Meclis Başkanı seçilen Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette milletvekili İbrahim Yurdunuseven de hazır bulundu. Ziyarete İl Genel Meclis üyeleri de katıldı.

“Karşılıklı görüş alışverişinde ve istişarelerde bulunduk”

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Sezen, “Seçimin ardından Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve Milletvekilimiz ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi'nin geleceği hakkında görüşmeler yaparak istişarelerde bulunduk.İnşallah şehrimize daha büyük ve gelişmiş bir Organize Sanayi Bölgesi için gerek bürokrasi, gerek siyasi anlamda elimizden geleni yapacağız. Bununla birlikte Afyon Kocatepe Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Karakaş hocamızı ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerimizi ilettik. Şehrimize, halkımıza iyi hizmetler yapacağına inanıyor, çıktığı yolda Allah yar ve yardımcısı olsun diliyoruz. İl Genel Meclis Başkanı seçilen Sayın Burhanettin Çoban’a da ‘hayırlı olsun’ziyaretinde bulunduk.Bu ziyaretimizde de karşılıklı görüş alışverişinde ve istişarelerde bulunduk. Sayın Burhanettin Çoban beyefendinin belediye başkanlık tecrübesi ile birlikte İl Özel idaresine İl Genel Meclisimize büyük katkılar sağlayacağını düşünüyor ve inanıyoruz.Bu minvalde kendisini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik” dedi.

Editör: Haber Merkezi