Ömer Halisdemir 5. Ulusal Bisiklet Turu’na Katılan Sporcular Afyonkarahisar’dan Uğurlandı

İstanbul Arnavutköy Belediyesinin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği Ömer Halisdemir 5. Ulusal Bisiklet Turu'na katılan sporcular, Afyonkarahisar'a geldi.

Anıtpark önüne gelen bisikletlilere, Vali Gökmen Çiçek ile Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Şehit Ömer Halisdemir'in Bor'daki mezarına götürülmesi için toprak verdi.

Şehidimize Bizden Selam Götürün

Şehit Ömer Halisdemir 5. Ulusal Bisiklet Turunu düzenleyen Arnavutköy Belediyesine teşekkür eden Vali Gökmen Çiçek: “Sizleri her yıl büyük bir coşku ve heyecanla karşılıyoruz. Bugün yine bisikletçilerimizle beraberiz ve kendilerine yol açıklığı diliyoruz. Kahramanımız Şehit Ömer Halisdemir'in mezarına ulaşacaklar. Ailelerine ve memleketlerine bizden selam götürmelerini diliyoruz. Bu etkinliğin 5 yıldır ara verilmeden yapılması ve istikrarın korunması çok daha önemli. Bu tura katılan bisiklet sürücülerine de teşekkür ediyoruz" dedi.

İyiliklerin Başlangıcı Olsun

Daha sonra söz alan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de 15 Temmuz hain darbe girişiminde kahramanca ülkesini savunan ve darbenin seyrini değiştiren Şehit Ömer Halisdemir adına düzenlenen bisiklet turunun iyiliklerin başlangıcı olmasını temenni ederek, "Etkinliği düzenleyen Arnavutköy Belediyesine de teşekkür ediyorum. Tura katılan bisikletlilerimizin de yolları açık olsun. Ülkemizi de 15 Temmuz'daki gibi hain darbe girişimine kalkışan ihanet şebekelerinden de muhafaza etsin" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından tura katılan bisikletliler, Konya'ya doğru hareket etti.

Editör: Haber Merkezi