Öldürülen Yaşlı Kadının Zanlıları Adliyeye Çıkartıldı

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde, 63 yaşındaki kadını evinde elleri ve ayaklarını bağlayarak feci bir şekilde öldüren ve daha sonra 100 bin liralık ziynet eşyasını çalan 6 kişiden 5’i Afyonkarahisa’da, 1’i ise Antalya’da yakalandı.
 
100 Bin Lira İçin Öldürülen Yaşlı Kadının Zanlıları Adliyeye Çıkartıldı
Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde, 63 yaşındaki kadını evinde elleri ve ayaklarını bağlayarak feci bir şekilde öldüren ve daha sonra 100 bin liralık ziynet eşyasını çalan 6 kişiden 5'i Afyonkarahisa'da, 1'i ise Antalya'da yakalandı. Zanlılar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 
Geçtiğimiz 3 Kasım'da 63 Yaşındaki Satı Kan isimli kadını, ellerinden ve ayaklarından bağlayarak öldüren ve 100 bin lira değerindeki ziynet eşyalarını çalarak kayıplara karışan şahıslar hakkında çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, olayla ilgili 6 şüpheli şahsı tespit ederek 5'ini Afyonkarahisar'da, 1'inin ise Antalya ilinde gözaltına aldı. Şüpheli şahısların evlerinde yapılan aramalarda maktule ait bir kısım altın bulunduğu öğrenildi.
 
Afyonkarahisar'da gözaltına alınan M.A., A.A., Ö.A., A.T. ve A.Ö., Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilirken, diğer şüpheli İ.Ö.'nün ise Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesinin alınmasına müteakip adliyeye sevk edildiği öğrenildi.
 
Olay, geçtiğimiz 3 Kasım'da Bolvadin Kale Mahallesi Para Kazan Sokaktaki evde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, hırsızlık sonrası işlendiği iddia edilen olayda, oğlu ile birlikte aynı apartmanda oturduğu belirtilen 63 yaşındaki Satı Kan isimli kadın, elleri ve ayakları bağlanarak darp edildikten sonra öldürülmüş halde bulunmuştu. Talihsiz kadının cesedinin okuldan gelen 13 yaşındaki torunu İ.K., tarafından bulunduğu belirtilirken, babaannesinin cansız bir şekilde evde yattığını gören İ.K'nın ailesine haber vermesinin ardından ailenin durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirmişlerdi. Yaşlı kadının ilk yapılan belirlemelerde elleri ve ayakları bağlandıktan sonra darp edilerek öldürüldüğü belirlenmişti.
 
Editör: Haber Merkezi