Olaylar bizide üzüyor
Gültekin Otopark İşletmeleri sahibi Gökhan Gültekin, son günlerde yaşanan otopark tartışmalarında yaşanan üzücü olayların kendi firmaları ile ilgisinin olmadığını söyledi
Yaşanan olayların otopark firmaları ya da çalışanları arasında gelişmediğini ifade eden Gültekin Otopark İşletmeleri sahibi Gökhan Gültekin, konunun kamuoyunda yanlış yorumlandığının altını çizdi.
Geçmişte yaşanan bir takım üzücü olaylar sonrasında otopark işletmecilerinin kamuoyu nezdinde farklı ve asılsız yorumlara maruz kaldığını belirten Gültekin, "Son yaşanan olay otopark görevlisinin silahla vurulmasıdır. Ancak bu kamuoyunda sanki rakip iki otoprak işletmecisi arasında gelişen bir olay gibi yorumlanmasına neden oldu. Hatta bu konunun Belediye Meclisi toplantısında da bu şekilde gündeme gelmiş olması bizi böyle bir açıklama yapmaya mecbur bıraktı" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Meclis üyesi Ömer Altınay'ın Belediye Meclisi toplantısında, "Otopark işletmecileri arasında yaralamalı sonuçlanan kavga sonucu otoparkçılık hizmetinin Belediye tarafından verilmesi" talebini değerlendiren Gültekin, "Sayın meclis üyesi Altınay olayı belediye meclisinde ve basının önünde otopark işletmecileri arasında gelişen bir durum gibi aktardı. Oysa olayın bizimle firmamızla ve otopark firmaları arası rekabetle bir ilgisi bulunmamaktadır. Bizim faaliyet gösterdiğimiz Uzunçarşı'da böyle bir olay hiç yaşanmamıştır. Kamuoyundaki yanlış intiba bizim gibi işini düzgün yapmaya çalışanları üzmektedir" dedi.
Editör: Haber Merkezi