OKUMA HAFTASINDA SÜRPRİZ PROGRAM
 
Bildiğiniz gibi Afyonkarahisar sevdalısı Emekli Albay İsmail ÖZDİLEK önderliğinde, Afyonkarahisar'ımızda 4 yıldır her Aralık ayının 3. haftası Okuma Haftası olarak kutlanıyor. Bu hafta münasebeti ile kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu senede bu kapsamda birisi Bolvadin ilçemizde 6500 ilköğretim öğrencimize kitap dağıtılması, diğeri ise merkeze bağlı Erenler Köyü İlköğretim Okulunda İl protokolünün katılımı ile öğrencilere kitap dağıtımı yapılması planlanıyor. 
 
Bolvadin'deki programa ilçe Kaymakamı Osman Nuri CANATAN Bey, Erenler Köyündeki programa ise Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız'ın katılması bekleniyor. Ayrıca Afyon Basınının genç yazarı sevgili kardeşimiz Murat ARISOY'un ilk şiir kitabı olan TEBESSÜM ÖĞRETMENİ'nin de yazar tarafından imzalanıp, programı takip eden gazeteci arkadaşlarımıza ve öğrenci temsilcilerine verilmesini planladık.
 
Sizden ricamız ilki yarın sabah 10.00'da Bolvadin İlçemizde, ikincisi ise öğleden sonra 14:00'da Erenler Köyünde (AKÜ ANS Kampüsü karşısı) olan bu programa hem iştirak etmeniz, hemde bu konunun basında yeterince yer almasını sağlamanız. Çünkü Sayın İsmail ÖZDİLEK İtalya'da olduğu için programın yürütülmesi Sayın Dinçay DOĞAR ve bendenize kaldı.
 
Desteklerinizi göstereceğiniz temennisi ile saygılarımı sunuyorum.
Ertuğrul Sevim
 
Editör: Haber Merkezi