Öğrencilerin Karne Hediyesi Zeybek Başkan’dan

ÖDÜLLÜ BOWLİNG TURNUVASI DÜZENLİYORUZ

Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ara tatile giren öğrencilerimize yönelik Bowling Turnuvası yapılacak. Genç Dostu Belediye anlayışı ile Başkanımız Mehmet Zeybek’in tensipleri ile 1- 2 Şubat tarihlerinde Sömestr Bowling Turnuvası düzenlenecek.

Belediyemiz karne heyecanı yaşayacak öğrencilerimize ara tatil için hediyesi olarak Bowling Turnuvası düzenliyor. Turnuvaya başvuru yapılarak katılım sağlanacak. 14-18 yaş arası öğrencilerimizin başvuru yapabileceği turnuva Park Afyon AVM Bowling salonunda düzenlenecek. 16 Ocak’ta başlayacak başvurular 26 Ocak’ta sona erecek.

BİSİKLET, TABLET VE AKILLI BİLEKLİK HEDİYE EDİLECEK

Ödülle taçlandıracağımız etkinlikte birinciye bisiklet, ikinciye tablet, üçüncüye ise akıllı bileklik hediye edeceğiz. 444 03 83/466 numaradan detaylı bilgilerin alınabileceği turnuvaya başvurular online ortamda (linkle) yapılacak.

“GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIM”

Gençlerimizin her zaman yanında olduğunu belirten Başkanımız öğrencileri turnuvaya katılmaya davet ederek; “Öğrencilerimizin sporla iç içe olması adına birçok etkinliğe imza atıyoruz. Bu kentte yaşayan tüm gençlerin bir arada olmasını sağlayan bu tür etkinliklerden mutluluk duyuyoruz. Yoğun bir ders dönemini daha geride bırakacak öğrencilerimize ara tatil, karne hediyesi olarak ödüllü bir turnuva düzenleme kararı aldık. İki gün boyunca gençlerimizin stres atmaları, tatil keyfini yaşamaları için bowling turnuvasını yapacağız. Hediyelerimiz olacak. Katılacak öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum. Onları çok seviyoruz. Her zaman yanlarında ve destekçisi olduğumu da bir kere daha ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi