Öğrencilerden Vali Güner'e Ziyaret
İlköğretim Haftası nedeniyle Valimiz Hakan Yusuf Güner, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın öncülüğünde Kadınana İmam-Hatip Orta Okulu Müdürü, Öğretmen ve Öğrencilerini makamında kabul etti.
 
2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Açılışı ve İlköğretim Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın öncülüğünde Kadınana İmam-Hatip Orta Okulu Müdürü Alaattin Yılmaz, Matematik Öğretmeni Ayşe Betül Doğruel, 7 H Sınıfı öğrencisi Muhammet Sezer Ulu, 6 İ Sınıfı öğrencisi Samet Yüksel ve 7 D Sınıfı Sümeyra Kaplan katıldılar.
 
Ziyaret sırasında konuşan Valimiz Hakan Yusuf Güner, tüm eğitim kurumlarının, eğitimcilerin ve öğrencilerin İlköğretim Haftasını kutlarken, 2014-2015 Eğitim Öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olması temennisinde bulundu. Eğitim ve öğretim konusunda İl Milli Eğitim Müdürlüğünün gerekli hazırlıkları yaptığını belirten Vali Güner, özellikle taşıma, yakıt ve okula adapte olma çalışmalarının tamamlandığını ve Valiliğimizce organize edilen Eğitimde Kalitenin İyileştirilmesi Projesi yani EKİP Projesi ile alt projelerini de kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.
 
Ziyarette, öğrencilerle sohbet eden Vali Güner, öğrencilerin gelecekte yapmak istedikleri meslekler hakkında bilgi alış verişinde bulundular.
 
Ziyaret sonunda Valimiz Hakan Yusuf Güner, öğrencilere zamanı iyi kullanmaları için birer saat hediye ederek, tüm eğitim camiasına yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.
 
Editör: Haber Merkezi