Öğrencilerden AEV’e Anlamlı Bağış

Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu 2/A sınıfı öğrencileri anlamlı bir etkinliğe imza attılar. Küçük kalpler, Afyon Eğitim Vakfı’na bağışta bulunak için kermes düzenledi.

Okullarında aileleriyle birlikte kermes düzenleyerek gelir elde eden öğrenciler, elde ettikleri bu geliri ihtiyacı olan öğrencilere burs desteği sağlaması için Afyon Eğitim Vakfı’na bağışlayacak. Öğrencilerin kermesine katılan Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, okul müdürü Abdullah Demir, öğretmen Ahmet karlı ve öğrencileri bu güzel davranışları için tebrik etti. Bu etkinliğe destek veren velilere de ayrıca teşekkür etti.

Değeri Paha Biçilemez

Bu davranışın herkese örnek olması gerektiğini ve öğrencilerin bu davranışını takdirle karşıladığını söyleyen Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verebileceğimiz en büyük servet iyi kalpli olmaları ve toplumsal duyarlılığa sahip olmalarıdır. Bu küçük ama değeri paha biçilemeyen bağış, bizleri gururlandırmıştır. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi