ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞKANINI SEÇTİ
 
        Afyonkarahisar Kent Konseyi Öğrenci Meclisi’nde seçimler yapıldı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen seçimde tek listeyle aday olan Muhammet Kadir Genç, Öğrenci Meclisi Başkanlığına seçildi.
 
         Divan Başkanlığı’na M. Emin Birliktir, Divan Başkan Yardımcılığına Ayfer Örten, Divan Kâtipliğini Abdullah Çelik’in yaptığı seçimlerin ardından kısa bir açıklamada bulunan Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir, Öğrenci Meclisi Başkanlığı’na seçilen Muhammet Kadir Genç ve ekibini tebrik etti. Muhammet Kadir Genç ise Öğrenci Meclisi olarak Afyonkarahisar’ın gelişimi adına aktif bir şekilde çalışacaklarını söyledi.
 
Öğrenci Meclisi Başkanı Muhammet Kadir Genç Kent Konseyi’nin çalışmalarına destek olacaklarını ifade ederek teşekkürlerini sundu.
 
Yapılan seçimlerde Kent Konseyi Öğrenci Başkanlığına Muhammet Kadir Genç seçilirken, Başkan Yardımcılığına Rabia Nur Batki, Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Hilmi Yılmaz, Osman Şamil Arıcı, Tefik Tolunay Yılmaz, Beyza Kiraz, Nurettin Bayram ve Günnaz Karamoçu seçildiler.
 
Editör: Haber Merkezi