“No 03 Fırından” Açılıyor

Afyonkarahisar’ın özlemini duyduğu gelenekten-geleceğe ekmek ve unlu mamullerin üretimi ve satışının yapılacağı NO 03 yarın (20 Temmuz Cuma) açılacak.

Afyonkarahisar’ın coğrafi bilgi işaretli ürünü Afyonkarahisar Patatesli Ekmeğinin aslına uygun olarak üretilerek marka haline getirilmesi düşüncesiyle yapılan yatırımla Afyonkarahisar il merkezi geleneksel ürünler dışında geleceksel ekmek ve unlu mamuller ile tanışacak.Tüm ekmek çeşitlerinin ekşi maya ile üretilerek satışının yapılacağı NO 03 Fırından Yeni’de pişirme ve soğutma teknolojisi tüm ekmeklerin el değmeden son nihai tüketiciye kadar ulaşmasına imkân verecek şekilde tasarlanmış bulunuyor. NO 03’de kullanılan teknoloji günün her saatinde ve bölgenin her yerinde istenilen her anda taze ve sıcak ürün pişirme imkânı sağlıyor.

Bölgemizin yöresel ürünleri ve de dünyanın çeşitli bölgelerinden lezzetlerin Afyon için hazırlanacağı NO 03 Fırından Yeni’nin ürün yelpazesinde ekmekten pastaya, kekten kurabiyeye, çikolatadan dondurmaya kadar çok sayıda ürün bulunuyor. Saat 17.00’de açılışı yapılacak olan NO 03 Fırından Yeni İşletmesi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi yanında bulunuyor

Editör: Haber Merkezi