NECMETTİN ERBAKAN İSMİ KÖPRÜ DE YAŞAYACAK
 
UYDUKENT’İ PARK HAYAT’A BAĞLAYAN KÖPRÜYE NECMETTİN ERBAKAN İSMİ VERİLDİ
       Afyonkarahisar Belediyesi tarafından şehir içi trafiğini rahatlamak amacıyla Uydukent bölgesi ile Park Hayat Hastanesi arasında yapılan köprüye Başbakanlarımızdan merhum Necmettin Erbakan’ın ismi verildi.
 
Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı olağan meclis toplantısının gündemine konu olan teklifle ilgili konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban; desteklerinden dolayı Belediye Meclis Üyelerine teşekkür etti.
 
“İSABETLİ BİR KARAR”
 
       Asri Mezarlık üzerinde yer alan bir önceki köprünün isminin merhum Alparslan Türkeş Köprüsü olduğunu söyleyen Başkan Burhanettin Çoban, “Allah’ın bir tecellisidir. Bir önceki köprü, Alparslan Türkeş Köprüsü….. Bir sonraki de inşallah sizlerde kabul ederseniz Necmettin Erbakan Köprüsü olacak. İki komşu  köprü olacak. Aynı dönemde siyaset yapmış, beraber Hükümet kurmuş, Mecliste bulunmuş iki devlet büyüğümüzün ismini taşıyan birer köprü olacak.” diye konuştu.  Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Baykara’da köprüye Necmettin Erbakan isminin verilmesinin  isabetli bir karar olduğunu ifade ederek desteklediklerini söyledi.
 
        Yapılan değerlendirmelerin ardından Uydukent bölgesi ile Park Hayat Hastanesi arasında yeni yapılan  köprüye Necmettin Erbakan isminin verilmesi oy birliği ile kabul edildi.
 
Editör: Haber Merkezi