Nakdi Destekler Esnafımızın Hesaplarına Yattı

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatları ile pandemi döneminde genelge kapsamında faaliyetlerini durduran ve kısıtlanan esnaflara yönelik yapılacak olan bin TL’lik nakdi destek esnaflarımızın hesaplarına bugün itibariyle geçti.

Pandemi döneminde zor günler geçiren kahvehane, kıraathane, okul kantini, lokanta, restoran ve köftecilere verilecek bin TL’lik nakdi destek için başvurular 19 Mart Cuma günü sona ermişti. Belirlenen kriterleri yerine getiren esnafımızın hesaplarına bugün itibari ile nakdi destek paraları yattı.

SÖZ VERDİK HESAPLARINA YATIRDIK

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, belediye olarak her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olduklarını ifade etti. Pandemi döneminde zor bir süreçten geçen kahvehane, kıraathane, okul kantini, lokanta, restoran ve köftecilere belediye olarak destek olduklarını ifade eden Zeybek Başkan,“Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren halkımızın ve esnafımızın yanında olduğumuzu söylemiştik. COVİD-19 salgını dolayısıyla sıkıntılı bir dönem yaşayan ve genelge kapsamında faaliyetlerini durduran, kısıtlanan esnafımıza destek olmak istedik. Nakdi destek için belediyemize başvuran ve kriterleri yerine getiren esnafımızın hesaplarına bugün itibariyle paralarını yatırdık” dedi.

Editör: Haber Merkezi