Mustafa Tarlacı, Neden Aday Olmadığını Açıkladı

Dinar eski belediye başkanı ve sosyal yardımlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tarlacı milletvekili A. Adaylığına müracaat etmedi. Belediye başkanlığı döneminde Dinar’a kazandırdığı yatırımlarla ve Ankara’da görevler esnasında hemşerilerine yakın ilgi gösteren, yardımcı olan, yaptığı hizmetlerle Dinar’da ve Afyonkarahisar’da sevilen siyasetçi ve bürokrat olan Tarlacı’nın Milletvekili aday adayı olması bekleniyordu.

Aday olmamasıyla alakalı olarak Mustafa Tarlacı bazı açıklamalarda bulundu.

Tarlacı şu açıklamaları yaptı,

“Ben öğrencilik yıllarımdan bu yana inandığım dava uğrunu hep çalıştım. Hakkın ve haklının yanında olmaya özen gösterdim. Hala da ülkemizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalara devam ediyorum.

Bu çalışmalar bazen siyasete katılarak bezende bürokrasideki görevler eliyle olmaktadır. Bize hangi görev verilirse o görevi en iyi bir şekilde yapmağa gayret ederiz.

Aday adayı olmak her vatandaşın demokratik hakkıdır. Bu seçimlerde de Afyonkarahisar’ın 6 milletvekilliğine 44 arkadaşımız A.adayı olmuştur. Hepsine başarılar dilerim. Bende aday adayı olabilirdim. Hatta bu konuda birçok teşkilat mensubu arkadaştan ve dostlarınızdan yoğun talep aldım. Desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

Geçen seçimlerde Dinar’dan bir milletvekilimiz yoktu. İlçemizden bir milletvekili çıkması için ben de aday adayı oldum. Bu işler nihayetinde nasip işidir. 2015 milletvekili seçimlerinde bana nasip olmadı, ama ilçemizden bir arkadaşımıza Sayın Ali Özkaya’ya milletvekilliği nasip oldu.

Halen de Dinar’dan milletvekilimiz görevine devam etmektedir. Birlik ve beraberliğin devam etmesi, hizmetlerin devam etmesi ve siyasi etik düşüncelerimi göz önünde bulundurarak aday olmamaya karar verdim.

Makamlar geçici dostluklar bakidir. Dinar’a, Afyonkarahisar’a ve güzel ülkemize hizmet etmeğe devam edeceğim. Biz bir hizmet ve dava adamıyız. Hakkın ve haklının safında olmaya devam edeceğiz inşallah.

Şunu da belirtmek isterim ki bu seçimler ülkemiz için çok ehemmiyet arz etmektedir. Her arkadaşımızın tüm gücüyle çalışması ve ülke çıkarları için gayret etmesi vatani bir görevdir.

Seçimlerin ülkemize milletimize başarı, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, selam ve saygılar sunuyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi