Mustafa Tarlacı İzmir Depremi Koordinasyon Merkezinde

Mustafa Tarlacı İzmir Depremi AFAD Koordinasyon Merkezinde Çalışmalarına Devam Ediyor

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yarımlar Genel Müdür Yardımcısı, Eski Dinar Belediye Başkanı Mustafa Tarlacı İzmir depremi nedeniyle gittiği afet bölgesinde AFAD koordinasyon merkezinde çalışmalarına devam ediyor.

Bildiğiniz üzere İzmir’de geçtiğimiz hafta 6.6 şiddetinde bir deprem meydana gelmiş birçok vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve yaralılar da hemen tedavi altına alınmışlardı.

Enkaz altında kalanları kurtarmak için ise devletimizin bütün kurumları seferber olmuştu.

Afet bölgesinde koordinasyon merkezinde çalışmalara başlayan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yarımlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tarlacı gerçekleşen çalışmalarla alakalı olarak, “İzmir depremi nedeniyle AFAD koordinasyon merkezinde çalışmalarımız devam ediyor. Tüm Türkiye’den gelen yardımları SYD vakıflarımız aracılığı ile koordine edip İzmir’e gönderiyoruz. Tüm hizmetler tüm bakanlıkların ortak çalışması ile yerine ulaştırılıyor. İzmir ile irtibatlı çalışıyoruz. Yardımlar planlı programlı bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Milletimizin yardımseverliği be cömertliği inanılmaz. Herkes gücü nispetinde yardım etmek istiyor. Ama artık devletiniz güçlü çok şükür. Şimdi battaniye kuru gıda gibi yardımlar alınıyor. Birlik ve beraberliğimiz hep böyle olsun inşallah” diyerek açıklayıcı bilgiler verdi.

Editör: Haber Merkezi