Mustafa Sarıgül 11 Ocak’ta Afyon’da

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanlığı Açılıyor

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal bir yandan hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ederken bir yanda da 11 Ocak’ta gerçekleşecek olan parti binası açılışı için hazırlıklar devam ediyor. İl başkanı Uysal’a olan ziyaretlerin bir hayli artması Afyonkarahisar’da Mustafa Sarıgül’e ve partisine olan sempatinin büyüklüğünü gösteriyor.

PARTİ BİNASININ AÇILIŞINA MUSTAFA SARIGÜL GELİYOR

Mustafa Sarıgül Türkiye Değişim Partisi’ni kurduğunu resmen ilan ettiğinden bu yana Afyonkarahisar il teşkilatındaki hareketlilik devam ediyor. Türkiye Değişim Partisi lideri Mustafa Sarıgül Afyonkarahisar’daki partisi binasının açılışına bizzat kendisi de katılım sağlayacak. Partililer ve Türkiye Değişim Partisi gönülleri ile bu sayede bir araya gelecek.

UYSAL; “GURURLUYUZ HEYECANLIYIZ”

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal yoğun ilgiden gayet memnun olduğunu ifade ederek; “partimize olan ilginin sempatinin farkındayız bu noktada bizlere gerek katılımlarıyla gerekse ilgileriyle destek olan tüm vatandaşlarımıza sizlerin nezdinde teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül her konuşmasında ve kendisiyle olan tüm görüşmelerimde Afyonkarahisar’a verdiği önemi dile getirdi. Parti binamızın açılışına katılarak partililerimizle ve bizlerle bir araya gelecek bu bizi parti teşkilatı olarak çok mutlu ediyor. Genel Başkanımızın Afyonkarahisar’a verdiği önem ise bizleri ziyadesi ile memnun etti. Biz pandemiden kaynaklı tüm önlemleri aldık parti binamızın açılışı için heyecanlı bir o kadar da gururluyuz. Türkiye’de değişim Türkiye Değişim Partisi, çare ise Sarıgül ile olacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi