MÜSİAD’tan Zeybek Başkan’a Ziyaret

MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek ve beraberindeki heyet Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek ve yönetimi Başkanımız Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti. Ziyarette; şehrimizde yapılacak olan faaliyetler ve genel konular hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanımız Zeybek, konuklarıyla yakından ilgilenirken MÜSİAD Şube Başkanlığına yeni seçilen Ercan İşlek’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin işleyiş sistemlerinin gelişimine katkı sağlayan MÜSİAD’ın ilimiz ve ülkemizin sosyal, kültürel, ekonomik, bilimsel ve teknolojik yönlerden kalkınmasında büyük rol oynadığına dikkat çeken Zeybek Başkan, İşlek ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı İşlek ise Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür ederek, şehrimizin gelişimi adına başarılı çalışmalara imza attığını söyledi.

Editör: Haber Merkezi