MÜSİAD’dan ATSO’ya İade-İ Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ATSO) ziyaret etti. İade-i ziyaret gerçekleştiren MÜSİAD heyetinde Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Haydar Kaya, Abdullah Sancak, Yusuf Balık, Abdullah Özteke, Mustafa Kardaş, İzzet Gelişgen, Orhan Koç ve Osman Uluçay yer aldı. Ziyarette ATSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, Meclis Kâtip Üyesi Osman Erdem, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Anlıak, Hacı Sait Evrenkaya, Hayrettin Güzbey ve Yücel Albay bulundu.

Ziyaret hakkında değerlendirmede bulunan MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek, ATSO’ya misafirperverliği için teşekkür etti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de Afyonkarahisar’ın ihracatını artırmak ve yeni yatırımların yapılmasını sağlamak için sivil toplum kuruluşları ile her zaman işbirliği içinde olduklarını belirtti. Serteser, “Hepimiz Afyon için çalışıyoruz. Afyon’a bir yatırım yaptırdığımız zaman mutlu oluyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi