MÜSİAD’a 14 iş insanı katıldı

MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi’ne 14 yeni üye törenle katıldı. Yeni üyeler belgelerini MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek takdim etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Şubesinde düzenlenen törenle bugün akşam 14 iş insanı derneğe üye oldu.

MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi tarafından düzenlenen törenle üyelere kayıt formları takdim edildi. Törende konuşan MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek, MÜSİAD ailesine her zaman olduğu gibi bu dönemde de ilginin arttığını belirterek bugün itibariyle 14 yeni üyenin aileye katıldığını ve üye kayıtlarının devam edeceğini kaydetti. Başkan İşlek, “MÜSİAD 81 ilde faaliyetlerini sürdüren ülkemizin köklü bir Sivil Toplum Kuruluşudur. Ülkemizde iş dünyasını temsil eden en büyük STK olan derneğimize, tüm illerde olduğu gibi ilimizde de katılımlar yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu akşam derneğimize gelerek üye olmak isteyen ilimizin önde gelen iş insanlarını bünyemize dahil ettik. Son günlerde yoğun bir üye talebine cevap vermek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

14 yeni üye katılım belgelerini Başkan Ercan İşlek’in elinden aldı.

Editör: Haber Merkezi