MÜSİAD Heyeti Vali utulmaz’ı Ziyaret Etti

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) 101. Genel İdare Kurulu ve Yerli İlaç Üretimi ve Termal Sağlık Turizmi konulu toplantısı için ilimizde bulunan MÜSİAD Genel Başkan Vekili Ali Gür ile MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Karakol ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretleri dolayısıyla heyete teşekkür eden Vali Mustafa Tutulmaz, ilimizin tarihi, ekonomik ve turizm potansiyelindeki son durumu hakkında bilgiler verdi.

Afyonkarahisar kabuğunu kırmaya başladı

Afyonkarahisar’ın her alanda adından bahsettiren bir il olduğuna değinen Vali Mustafa Tutulmaz: “Afyonkarahisar kabuğunu kırmaya başladı. Yapılan tanıtım çalışmaları ile artık Afyonkarahisar herkesin merak ettiği bir il konuma gelmeye başladı. İlerleyen süreçte Afyon’a gelmemek bir eksiklik gibi düşünülmeye başlayacak. Burada tarih var, kültür var, termal var özetle turizm alanında her türlü potansiyel mevcuttur. Eksik olan alan tanıtım ve pazarlama idi. Onu da son zamanlarda yaptığımız çalışmalarla önemli bir noktaya getirdik. Bundan sonraki süreçte ise işadamlarımızın ve girişimcilerimizin desteğiyle ilimizi daha iyi bir noktaya taşıyabiliriz.” dedi.

İş İnsanları Olarak Daha Fazla Sorumluluk Almalıyız

Heyet adına konuşan ve kendilerini kabul ettiği için Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkür eden MÜSİAD Genel Başkan Vekili Dr. Ali Gür: “MÜSİAD olarak Afyonkarahisar için daha fazla sorumluluk almamız gerektiği düşüncesiyle çalışmalar yapıyoruz. Son dönemde yerli ve milli üretim konusunda çalışmalar hız kazandı. Bizlerde iş dünyası olarak bu alana destek olmak amacıyla çalışma yapıyoruz. Bunun bir örneği olarak Afyonkarahisar’da “Yerli İlaç Üretimi ve Termal Sağlık Turizmi” konulu toplantı yapıyoruz. İnşallah burada elde edilen sonuç Afyon adına olumlu sonuçlara vesile olur” dedi.

Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret sona erdi.

Editör: Haber Merkezi