Müsiad Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’dan ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Şubesinin açılışına katılmak üzere ilimize gelen MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a nezaket ziyaretinde bulundu.MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Karakol ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleşen ziyarette Genel Başkan Abdurrahman Kaan, Başkan Burhanettin Çoban’a çalışmalarında başarılar dileyerek derneğin Afyonkarahisar’daki faaliyetlerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

BAŞKANIMIZ ÇOK BÜYÜK DESTEK VERDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Burhanettin Çoban ise Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin çalışmalarını yakinen takip ettiğini bildirerek Afyonkarahisar’ın MÜSİAD’a, MÜSİAD Genel Merkezi’nin de Afyonkarahisar’a çok şeyler katacağını söyledi.Başkan Çoban sanayici ve işadamlarına her zaman çok önem verdiklerini kaydetti.

Afyonkarahisar’ın birçok alanda olduğu gibi sanayi alanında da büyük bir atılım içerisinde olduğunu kaydeden Başkan Çoban, bu faktörün verimli olarak kente yansıması için MÜSİAD gibi kuruluşların varlığının şart olduğunu aktardı. Başkan Burhanettin Çoban, MÜSİAD’ın kent adına hayata geçireceği projelerin her zaman destekçisi olacaklarını aktardı. MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi’nin hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Çoban, Genel Başkan Abdurrahman Kaan ve Şube Başkanı Ahmet Karakol’a çalışmalarında başarılar diledi.

Şube Başkanı Ahmet Karakol ise Başkan Çoban’ın kendilerine büyük destek verdiğine dikkat çekerek şube binasının ilimize kazandırılmasındaki emeklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Editör: Haber Merkezi