MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi, ATSO’yu Ziyaret Etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. MÜSİAD heyetinde Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Abdullah Özteke ve Yusuf Balık, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Sancak, Abdullah Sert ve Mustafa Kardaş yer aldı.

Ziyarette MÜSİAD heyetini ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey, Meclis Başkan Yardımcıları Osman Erdem ve Şükrü Bızıkçı, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Mühsürler, İbrahim Sömer, Kerem Güzel, Mehmet Kumartaşlı, Ömer Altınay, Ömer Özpınar ağırladı.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek, “Öncelikle bu dönemde de Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığınız hayırlı olsun. Meclis’te genç, değişmiş olan arkadaşlarımızla birlikte Afyonkarahisar’a bundan sonraki dönemde de hizmet edeceğinizden eminiz. Bizler de MÜSİAD olarak her zaman Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve diğer kuruluşlarla birlikte Afyonkarahisar için elimizden gelen hizmeti yapacağız. Birlik ve beraberlik içinde Afyon’a ne hizmet yapılacaksa biz de varız. Tekrar hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

“ORTAK PAYDAMIZ AFYONKARAHİSAR”

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de “Bu ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Yapılan seçimler neticesinde şahsıma dördüncü dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi, Meclis Başkanımız’a da ilk dönem görevi üyelerimiz tarafından verilmiş oldu. Bundan önce Afyonkarahisar için ne çalışmalar yaptıysak bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bizim seçimlerimizde her zaman rakip olabilir. Bunlar demokrasinin güzel unsurlarıdır. Seçimlerimiz demokratik bir biçimde tamamlanmıştır. Dört dönemimizde rakip olan dönem de oldu, olmayan dönem de oldu. Fakat hepsinde seçim bitti, bizim için rakiplikler bitmiş oldu. Ortak paydamız Afyonkarahisar. Afyonkarahisar için elimizden geldiğince tüm ekonomi STK’ları ile birlikte çalışmalarımıza bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun dediği gibi birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Bu ilkeyi her zaman Yönetim Kurulumuz ve Meclisimiz’de uygulamaya çalıştık. Bundan sonra da inşallah öyle olacak” ifadelerini kullandı.

“ALLAH MAHCUP ETMESİN”

ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten ise “Seçimlerimiz bitti. Afyon için, Afyon’u merkeze alarak Afyonumuz’da katma değeri yüksek, daha iyi ürünler üretmek ve her sektörün sorunlarını hep beraber çözmek için göreve talipliydik. Tablo bu şekilde çıktı. Allah’ım hiçbirimizi mahcup etmesin. 87 Meclis Üyemiz’in hepsi enerji dolu, potansiyeli yüksek arkadaşlarımız. Afyon’da daha çok işimiz var. Sektör sorunların çözümü ve Afyon’da uyum ve dayanışmayı artırarak katma değeri yüksek ürünler üretmek için inşallah hep beraber hareket edeceğiz. Ziyaretiniz dolayısıyla teşekkür eder, her zaman desteklerinizi bekleriz. Ayrışmaya değil, birleşmeye ihtiyacımız var. Birlikte hareket etmek için kendimizde gücü görüyoruz. Afyon için tüm gücümüzü, kudretimizi mücadele sanatımızla birleştirerek hareket edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaret, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi