Müjde!. Sanjet'e bu yılda zam yok

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla son 2 sezondur olduğu gibi 2018/2019 ısınma sezonunda da SANJET'e ZAM yapılmayacağının müjdesini verdi.

SANJET A.Ş'nin tarihinde ZAM yapılmayan sezonları Başkan Mustafa Çöl ile yaşandığının altını çizen vatandaşlarımız dün sosyal medya hesaplarının altına yazdıkları teşekkür yorumları ile konuya duydukları memnuniyeti bir kez daha dile getirdiler.

12 Ekim Cuma günü başlayacak olan ısınma sezonu öncesi vatandaşlar tarafından beğeni ile karşılanan habere ek olarak Yunus Emre Mahallemizde ve Şirinevler Mahallesinin Yeni Sanayi karşısında bulunan işyerlerindeki vatandaşlarımıza ilk defa SANJET kullanacaklarının müjdesi de Başkan Mustafa Çöl tarafından verildi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; "SANJET A.Ş. Yönetim Kurulu olarak, rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyoruz. 3 Yıl üst üste ZAM Yapmayarak kendi rekorumuzu kırıyoruz. 2016 ZAM YAPMADIK, 2017 ZAM YAPMADIK, 2018 YİNE ZAM YAPMIYORUZ. Enflasyon ile Mücadelede vatandaşımızın yanındayız. 12 Ekim Cuma günü İlk defa SANJET kullanımına bu yıl bizimle kavuşacak olan Yunus Emre ve Şirinevler mahallelerimizin sanayi karşısında bulunan işyerleri ve konutlar ile 2018 ısınma sezonumuza başlıyoruz. Sağlıklı, mutlu ve güzel günlerde kullanmanız dileklerimle." ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi