Muhtarlar Derneği Başkanı Uygur’dan Milletvekili Taytak’a Ziyaret

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı mecliste ziyaret etti. Başkan Uygur, Milletvekili Taytak’ın muhtarların her zaman yanında olduğunu ifade etti.

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur’u TBMM’de misafir etti. Muhtarların istek ve taleplerine vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Uygur, “Sayın vekilimiz sağolsunlar bizleri her zaman arar ve sorar. Bizler de ne zaman kendisini ararsak mutlaka cevap verir. Şimdiye kadar vekilimizden hangi talep ve isteğimiz olduysa gerçekleşmesi için elinden gelen desteği vermiştir, vermektedir. Bunun en son örneğini ise, Harbiş bölgesi muhtarlarımızın anaokulu ve lise talepleri olmuştur. Sağolsun 2023 yılı içinde okullarımızın yapımı başlanacaktır. Bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Muhtarlarımızın her zaman yanındayız”

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur’un ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Taytak, Muhtarlarımızın her zaman yanında olduklarını ifade etti. Milletvekili Taytak, “Muhtarlık demokrasinin ilk eşiğidir. Devlet ile milletin arasındaki köprüdür. Muhtarlarımız kendi mahallesinde bulunan vatandaşlarımızın sesidir. Benim babamda muhtardı. Milletvekili olarak göreve başladığım günden itibaren muhtarlarımızdan gelen her talebi elimden geldiği kadar yerine getirmeye gayret sarfediyorum. Muhtarlarımızın her zaman yanındayız. Harbiş bölgesine yapılacak olan anaokulu ve lisenin 2023 yılı yatırım programına alındığını da belirtmek istiyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi