Muhtarlar Başkan Çoban’ı ziyaret etti

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 19 Ekim “Muhtarlar Günü” dolayısıyla Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şubesini makamında kabul etti.

Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Cem Kasapoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette tüm mahalle muhtarlarının 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü bir kez daha tebrik eden Başkan Burhanettin Çoban; toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel taşlarından biri olan Muhtarlık idaresinin büyük bir teşkilat olduğunu söyledi.

19 Ekim tarihinin muhtarlarımıza verilen önemin göstergesi olarak ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerine ilişkin vizyonun belirlenmesine yönelik çalışmalar yapılması adına ‘Muhtarlar Günü’ olarak ilan edildiğini hatırlatan Başkan Burhanettin Çoban; Afyonkarahisar Belediyesi olarak mahalle muhtarlarının görüş, öneri ve taleplerine büyük önem verdiğine dikkat çekti.

BAŞKANIMIZ MAHALLE MUHTARLARINA ÖZEL ÖNEM VERİYOR

Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Selami Aksoy ise mahallelerin her türlü ihtiyacını tespit edip, hizmet sunmak hususunda büyük gayret gösteren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın mahalle muhtarlarına özel önem verdiğini söyledi.

Afyonkarahisar Belediyesi’nin Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü aracılığı ile muhtarların taşıdığı sorumluluk ve önemin bilincinde hareketle çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Selami Aksoy, Belediyenin çalışma ve projelerinin her an kendilerinin bilgisine sunulduğu gibi bu anlamda vatandaşlarımıza birer iletici konumunda yer aldıklarını kaydederek tüm mahalle muhtarlarının Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Editör: Haber Merkezi