MÜHSÜRLER:HERKES, ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI..
Afyonkarahisar’ın yeni takımı Afjet Afyonspor’un Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Mühsürler, takım için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.
Afyonkarahisar’ın tanınmış işadamları ve spor adamlarından oluşan Afjet Afyonspor’un yeni yönetim kurulu üyeleri, yeni kurulan kulübü bir an önce profesyonel liglere taşıyabilmek için çalışmalarına başladı. Amatör Süper Lig takımlarından Sahipataspor’un isim değişikliğine giderek Afjet Afyonspor olmasından sonra gözler ligin başlamasına çevrildi. Yeni yönetim kurulu üyelerinin hedefi ise, mor beyazlı takımı en kısa zamanda profesyonel liglere çıkarmak.
BABAYİĞİTLER YETİŞTİRECEĞİZ
Sözlerine Kulübün Şube Sorumlusu Eski Milli Futbolcu Ali Günçar’ın takıma çok faydalı olacağını söyleyerek başlayan Mühsürler, “Yeni kurulan takım için herkes elini taşın altına koyması lazım. Bu memleketi seviyorsak ne gerekiyorsa yapmamız lazım. Ali Günçar, Beşiktaş’ta Milli takımda oynadı ve Afyon’umuzun gurur kaynağı oldu. Ali kardeşim gibi böyle babayiğitleri yetiştirmek nasip olur inşallah” ifadelerini kullandı.
BU MEMLEKET BİZİM
Herkes elini taşın altına koysun diyen Mühsürler, “Afjet bugün sponsor yarın belki başka bir sivil toplum örgütleri böyle bir şekilde elini taşın altına koyacaktır. Bu memleket bizim. Allah razı olsun bu Afjet’in Yönetiminden de, valimizden de, Belediye Başkanımızdan da, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’den de. Bir şekilde temeller atıldı. İnşallah bu Afjet Afyonspor’u 1. Lig’de görürüz. Bugün bir Elazığ, Sivas takımları Süper Lig’de yer alıyor. Biz neden Süper Lig’de mücadele etmeyelim. Başımızda tecrübeli olan kardeşimiz Ali Günçar var. İnşallah bu takımı çok iyi yerlere çıkartacaktır. Afyon halkından desteklerini esirgememelerini bekliyoruz” dedi.
Editör: Haber Merkezi