Muhsin Yazıcıoğlu'nun Ölümünün 4. Yılı
Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, partisinin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programla anıldı.
İmaret Cami'nde bir araya gelen partililer, merhum Yazıcıoğlu ve MHP'nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in fotoğraflarının yer aldığı bir sergi açtı.
BBP Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen anma programında, cuma namazından çıkan vatandaşlara pilav ve ayran dağıtıldı.
Program sonrasında bir açıklama yapan BBP Afyonkarahisar İl Başkanı Abdullah Karadağ, Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği kazanın üstünden 4. yılın geçip 5. yılını doldurmaya başladığını söyledi.
Kazanın üzerindeki kara bulutların hala net bir şekilde ortaya çıkartılamadığını ifade eden Karadağ, olayın devlet tarafından aydınlatılmadığı sürece "şehit" algısının değişmeyeceğini belirtti. Karadağ, 10 yıl sürse de hukuk mücadelelerini sürdüreceklerini kaydetti.
Hazırladıkları sergide merhum Türkeş'e de yer verdiklerini anlatan Karadağ,i Türkeş'in de kendileri için bir değer olduğunu sözlerine ekledi.
 
Editör: Haber Merkezi