MS Hastaları Derneği ziyaretlerini sürdürüyor

Afyonkarahisar MS Hastaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile nezaket ziyaretleri gerçekleştiriyor.

MS Yönetim Kurulunun aldığı karar ile Dernek Başkanlığına atadığı Sadık ASLANTÜRK nezdinde ilk ziyaretini Afyonkarahisar Dernekler Masası İl Müdürlüğüne yaptı.


 

Ziyaret esnasında dernek olarak yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında İl Müdürü Nuri Ahmet GÖK'e bilgiler veren Afyonkarahisar MS Hastaları Derneği Başkanı ASLANTÜRK, gayelerinin, "ilimizde bulunan tüm MS Hastalarına ulaşmak, onların tedavileri noktasında yardımcıları olmak ve gerekli ihtiyaçlarını karşılamak" olduğunu ifade etti.


 

Yürekli yaklaşımları, sempatik yaşamı ve güler yüzü ile MS Hastaları Yönetimini makamında ağarlayan İl Müdürü Nuri Ahmet GÖK, Başkan Sadık ASLANTÜRK ve Ekibine dernek olarak yapacakları tüm etkinliklerde üzerine düşen hususlarda yardımcı olacağını belirtti.

Ziyaret esnasında Valilik Hukuk Müşaviri İlhami DOĞAN'da yer alarak çalışmalar hakkında fikir ve bilgi destekleri ile katkıda bulundu

Editör: Haber Merkezi