Motofest’te Coşku Doruğa Çıktı

Dünya Motokros Şampiyonasının festival bölümünde ünlü sanatçılar sahne almaya devam ediyor. Cumhurbaşkanlığımız himayelerinde Afyonkarahisar'da düzenlenen ve Dünya Motokros Şampiyonası'nın (MXGP) iki ayağının gerçekleştirileceği Türkiye MotoFest’te coşku doruğa ulaştı.

Uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapan Belediyemiz birbirinden ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. MXGP etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Necati ve Saykolar ile Mustafa Ceceli konserleri ile kapılarını Afyonkarahisarlılar’a açan Motofest’in ikinci gününde önce Ufuk Beydemir daha sonra ise Cem Adrian sahne aldı.

Performanslarıyla Afyonkarahisarlılar’dan tam not alan ünlü sanatçılar, seslendirdikleri parçalarla alanı hınç hınç dolduranlardan gençlerden tam not aldı.Hayranlarına unutulmaz anlar yaşatan Ufuk Beydemir ve Cem Adrian Afyonkarahisar’da konser vermekten büyük keyif aldıklarını söyleyerek Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve Türkiye Motosiklet Federasyonu’na teşekkür ettiler.Konserde selamlama konuşması yapan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Gençlerin heyecanına ortak olan Zeybek Başkan, Ekim ayında Kings Boks Şampiyonası düzenleneceğini ifade ederek “Hep birlikte daha fazla çalışarak Afyon’u hak ettiği yere birlikte getireceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi