Motofest Sahnesinde Erol Evgin Rüzgârı

Dünyanın en çok izlenen yarışlarından biri olan Dünya Motokros Şampiyonası kapsamında düzenlenen konserler de yoğun ilgi görüyor. Birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayan MoteFest sahnesi bu kez de Türkiye'nin Türk Rock müziğinin önemli gruplarından biri olan Kolpa ve Türk pop müziğinin duayeni Erol Evgin’i ağırladı.

KOLPA SÖYLEDİ, GENÇLER COŞTU

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatları ve desteği ile şehrimiz önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Dünya şampiyonasında yarış heyecanı sürerken diğer taraftan da ünlü sanatçılar Afyonkarahisarlılar ile buluşuyor. Motorsporları merkezinde bulunan konser alanında on binler Kolpa’nın şarkılarıyla keyifli anlar yaşadı. Ünlü Rock grubu Kolpa birbirinden hit şarkılarıyla alanı dolduran gençleri coştururken gençler bütün şarkılara eşlik etti.

EROL EVGİN’DEN UNUTULMAZ GECE

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Türk Müziğinin unutulmaz ismi Erol Evgin sahne aldı. Yoğun ilginin olduğu konserde Evgin, güçlü sesi ve muhteşem sahne performansı ile hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Festival konser alanında müzik ve eğlenceyi bir arada sunan sanatçı Erol Evgin şarkılarına hep bir ağızdan eşlik edildi.

Editör: Haber Merkezi