Mısırlıoğlu,“Millet Bizi Çağırıyor”

Meral Akşener liderliğinde uzun süredir seçim hazırlıklarına devam eden İYİ Parti teşkilatları saha çalışmalarına hız kazandırdı. İl Başkanı Mısırlıoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Çölovası’nda bulunan Haydarlı, Tatarlı ve bazı köylere ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

İYİ Parti Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Teşkilat Başkanı Celal Bursalıoğlu, İl Başkan yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Hastürk, İl Başkan yardımcısı Ömer Yılmaz, Dinar ilçe Başkanı Oktay Sayın, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve İGM üyesi Murat Orhan vatandaşlarla bir araya geldiler.

İYİ Parti ailesine yeni üyelerin katılımı Belde ve Köylerimizde büyük coşku yarattı.

Başkan Mısırlıoğlu “ Tüm teşkilatlarımız büyük bir heyecanla çalışmaktadır. Dinar ilçemiz bizim gözbebeği ilçelerimizdendir. Dinar ilçe Teşkilatımızda bu bilinç ile çalışmaktadır. Teşkilatımıza güvenimiz sonsuzdur. İnşallah Dinar ilçemizde İYİ Parti Bayrağı dalgalanacaktır” dedi.

Dinar ilçesine çıkarma yapan İYİ Parti’de; Tatarlı Beldesinde, Yıprak ve Kınık köylerinde esnaf, vatandaş, ve muhtarlarla bir araya gelindi, talepleri not alındı.

İYİ Parti İl Başkanlığının ve Dinar İlçe Başkanlığının hazırladığı programlar doğrultusunda Dinar ilçesine bağlı Tatarlı Beldesine, Yıprak ve Kınık köylerine ziyaretlerde yaşadıkları sıkıntıları anlatan vatandaşlarımız ; “ Har vurup harman savuran iktidar, kırsalda yaşayan bizlerin sorunlarına çözüm bulamıyor. Mazot, gübre, tarım ilaçlarından oluşan tarımsal girdi fiyatları belimizi büküyor, emeklerimizin karşılığını verecek bir iktidar istiyoruz. Gübre, tohum alamadık. On gündür esen rüzgâr toprağı yaktı. Çitçiye, besiciye mutlaka destek olunmalı. Türk köylüsü çalışıyor, uğraşıyor. Ne kendi karnı doyuyor ne de milletini doyurabiliyor.20 yılda sıfırlandılar. Ak Parti iktidarında çiftçimiz maliyetlerin altında ezildi. Tarlasını ekerken, sürerken yalnız bırakıldı. Köylerimiz kaderine terk edildi” dediler.

Bu gün vatandaşlarımızın sorunlarını dertlerini dinledik, çözüm önerilerini hep birlikte değerlendirdik. Sorunları, problemleri masaya yatırdık, yaklaşan İYİ Parti iktidarında bütün bu problemlerin çözülebileceği inancı ile partimize üye olan bütün vatandaşlarımıza gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bir kez daha gördük ki millet bizi çağırıyor Her zaman söylediğimiz gibi dertleri ve sorunları hep beraber çözeceğiz. Ülkeyi hep beraber yöneteceğiz. İktidara Milletimiz ile birlikte geleceğiz. Hiç bir güç ve kuvvet bizi bu haklı davamızdan geri çeviremez.

ŞEHİT TEĞMEN ŞAFAK EVRAN’IN AİLESİNE ZİYARET

İYİ Parti İl Başkanımız Muhammet Mısırlıoğlu ve teşkilat üyeleri programları kapsamında, 2019 yılında Şırnak’ın İdil ilçesinde PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Teğmen Şafak Ervan’ın baba ocağını ve kabrini ziyaret ettiler.

Baba Hayrullah Evran ve Anne Yeter Evran’la görüşen Başkan Mısırlıoğlu baş sağlığı dileklerini ileterek; "Sizler şehit aileleri olarak bizler için çok kıymetlisiniz. Çünkü sizler en kıymetlilerinizi bu vatan için, bu ülke için toprağa verenlersiniz. Sizlerin hakkı ödenemez” dedi. İYİ Parti heyeti Şehit J. Tğm. Şafak Evran’ın kabrini de ziyaret ederek, dua ettiler.

Editör: Haber Merkezi